Çilekli smoothie tarifi : en güzel ve lezzetli çilekli smoothie nasıl yapılır? Çilekli smoothie malzemeleri ve pratik tarifi

Son zamanların en trend içeceklerinden birisi olan çilekli smoothie, besleyici olmasının yanı sıra doyurucu özelliği ile de dikkat çekiyor. Peki, hem tatlı ihtiyacınızı karşılayan hem de içinizi ferahlatan bir çilekli smoothie tarifi arıyorsanız haberimizin detayında en güzel ve lezzetli çilekli smoothie'nin nasıl yapılacağı bilgisine ulaşabilirsiniz.

10.05.2022-23:01 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-23:01) Çilekli smoothie tarifi : en güzel ve lezzetli çilekli smoothie nasıl yapılır? Çilekli smoothie malzemeleri ve pratik tarifi

Yaz aylarının vazgeçilmez içeceklerinde birisi olan çilekli smoothie, ferahlatıcı özelliğini,n yanı sıra besleyici özelliği ile de en çok tercih edilen içeceklerin başında geliyor. Evde olan malzemelerle kendinizin kolaylıkla hazırlayacağınız çilekli smoothie karşımıyla tatlı ihtiyacınızı karşılamanızın yanı sıra, keyif veren bir içecek olarak da tüketebilirsiniz. İşte 'en güzel ve lezzetli çilekli smoothie nasıl yapılır?' sorusunun yanıtı.

Çilekli smoothie tarifi

Çilekli smoothie tarifi

Malzemeler:

10 adet çilek

2 top vanilyalı dondurma

6-7 adet buz parçası

3 çorba kaşığı süt

3 çorba kaşığı yoğurt

Çilekli smoothie yapılışı

Çilekleri yıkadıktan sonra suyunu iyice süzün. Daha sonra sondurma, süt, ve yoğurdu çilek ile karşıtırın ve blender'dan geçirin. Karışım pürüzsüz bir kıvam alında buz küplerini içine ekleyin ve yeniden karıştırın. Bardaklara koyarak soğuk olarak servisini yapın. Afiyet olsun.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal