Seda Sayan Kadırgalı Yüzünü Müstakbel Gelinine Gösterdi! Oğulcan Engin'in Sevgilisi Miray Daner'e Gönderme mi Geldi?

Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin hakkında kurduğu tek cümleyle, oğlunun hayatına giren kadınlar konusundaki düşüncesini belli etmiş oldu. İşte Seda Sayan’ın oğlu için kurduğu o cümle…

17.03.2021-12:59 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-17:05)

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin kısa bir süredir oyuncu Miray Daner ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözler önünde yaşamaktan çekinen çift, sık sık kameralardan kaçmalarıyla konuşulmuşlardı. Ünlü çift bu kaçak hallerine, Miray Daner’in katıldığı ödül törenine kadar devam ettiler. Törende Daner’in eski sevgilisi Kubilay Aka ile karşı karşıya gelmesi, Oğulcan Engin’in bu konuda bir adım atmasına neden olmuştu. İlişkilerini herkesten gizlemeye çalışan ikili, o günden sonra yanak yanağa aşk pozlarını vererek ele güne nispet yapmaya karar vermişlerdi. Basın mensuplarından sık sık kaçan ve soruları cevapsız bırakan Daner ve Oğulcan çifti, geçtiğimiz akşam yine yakalandı. Cihangir’de bir mekan çıkışında görüntülenen çift yine ilişklerinin başında olduğu gibi gazetecilerden kaçar adım arabalarına yöneldiler. Bunun üzerine bir muhabir; “lişkiniz nasıl gidiyor? Neden cevap vermiyorsunuz bize?” sorusu üzerine, Oğulcan Engin güler esprili bir şekilde “Küstüm size” diye bir yanıt vermişti. 

SEDA SAYAN’DAN VETO MU GELDİ

Oğulcan Engin annesi Seda Sayan’a ilişkileri hakkında konuşma yasağı koymuştu. Oğlunun koyduğu yasakları çiğnememe konusunda yeminli olan Sayan, Yıldız Tilbe’nin konserine gitti. Seda Sayan’ı izleyiciler arasında gören şarkıcı Yıldız Tilbe, Sayan,’ı sahneye davet etti. Bunun üzerine ünlü şarkıcı sahneye çıkarak samimi itiraflarda bulundu. Sayan Tilbe’ye dönüp; “Oğulcan seni çok seviyor. Oğlumu kıskandığım tek kadınsın” sözleriyle herkesi şaşırttı. Seda Sayan’ın bu sözleri gelin adayına bir gönderme miydi? Sorusunu akıllara getirdi. Biricik oğlunu yalnızca meslektaşı Yıldız Tilbe’den kıskandığını söyleyen Seda Sayan, gelin adaylarını kaleye almıyor mu? İddialarını gündeme getirdi. 

tilbe

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal