Çiçeği Burnunda Anne Özge Özpirinçci’den Yeni Fotoğraf Geldi, Ünlü Oyuncunun Son Hali Herkesi Şaşırttı!

Geçtiğimiz hafta bebeğini kucağına alan Özge Özpirinçci’den yeni kareler geldi. Yeni doğum yapmış olan oyuncunun fit görünümü herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

12.07.2018-14:21 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-16:15)

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci geçtiğimiz aylarda uzun süredir dolu dizgin aşk yaşadığı Burak Yamantürk ile dünya evine girmişti. Hamile olduğu haberini hayranlarına duyuran Özpirinçci, kızını kucağına almak için gün sayarken, geçtiğimiz haftalarda bebeğine kavuşmuştu. Kısa sürede güzel haberleri alınan başarılı oyuncunun sevenlerinin en merak ettiği isim konusunu ise baba Yamantürk açıklamıştı. Özge Özpirinçci’nin meslektaşı ve eşi Burak Yamantürk, hastane kapısında açıklama bekleyen basın mensuplarına güzel haberleri vermişti. Başarılı oyuncu eşi ve kızının sağlık durumunun gayet iyi olduğunu açıklamış bebeğin 50 santim, 3.149 gram doğduğunu söylemişti. Taze baba Yamantürk kızıyla ilgili; ‘’ Aklımızda isimler vardı fakat tam karar vermemiştik. Doğduğu an koydum adını. Mercan'ı ilk kucağıma aldığımda direkt 'Özge' dedim. Annesine çok benziyor. Hatta bugün evladımızın altını bile değiştirdim. Özge'ye her anlamda yardımcı olmam gerekiyor. Çok tatlı bir telaş. İyi ki varlar’’ sözleri herkesi duygulandırmıştı. 

ANNE ÖZPİRİNÇCİ’DEN YENİ FOTOĞRAF GELDİ

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci’den ilk fotoğraf doğumdan sonra gelmişti. Günler sonra yürüyüşe çıkan oyuncu basın mensuplarına yakalandı. doğumda aldığı kiloları hızla verildiği görülen Özpirinçci, köpeğini gezdirirken görüntülendi. Gazetecilerle çok kısa sohbet eden ünlü oyuncu; ‘’Mercan bekliyor evde, annem onunla her şey yolunda. Çok iyiyiz, çok sağ olun teşekkür ederiz’’ diyerek uzaklaştı. Ünlü oyuncunun kısa sürede verdiği kilolar dikkat çekerken, sosyal medyada da yeni doğmuş ve emzirilmeye ihtiyacı olan bebeğini bırakması eleştiri oklarını Özpirinçci’ye çevirdi. 

ÖZGE

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal