Cıbıltepe Kayak Merkezinde Ziyaretçi Yoğunluğu Dikkat Çekti!

Yerli ve yabancı turistler, yılbaşı öncesi Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yoğunluk oluşturdu.

31.12.2019-13:56 - (Son Güncelleme: 31.12.2019-13:46) Cıbıltepe Kayak Merkezinde Ziyaretçi Yoğunluğu Dikkat Çekti!

Sarıçam ormanları, kristal karı ve uzun pistleriyle dikkat çeken 2 bin 634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin pistlerini dolduran kayakseverler, kayak, kızak ve snowboard yapmanın keyfini yaşıyor.

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde hizmet veren Ekinata Grand Toprak Hotel Genel Müdürü Özgür Babayiğit yaptığı  açıklamada, kar yağışı ile yoğun rezervasyon talebi aldıklarını dile getirdi.

Yeni yıl ve kar yağışının bölgeye heyecan getirdiğini ifade eden Babayiğit, şunları söyledi:
"Yılbaşının gelmesiyle otelimizde doluluk oranı yüzde 70 iken yüzde 100'e ulaştı. Yoğun rezervasyon alıyoruz ancak misafirlerimizi kırmıyoruz ve diğer otellerimize de yönlendirerek yardımcı oluyoruz. Çok şükür kar yağmasıyla sezona bomba gibi başladık. İstanbul, İzmir, Ankara'dan gelen misafirlerimiz yoğunlukta ama biz Türkiye'nin her yerinden kayakseverleri bekliyoruz."

Kayak eğitmeni Yavuz Özbey de sezonun başlamasıyla yeni yıla girerken otellerin, pistlerin dolduğunu dile getirdi ve şunları söyledi:
"Daha fazla kara alışkın olduğumuz için bu kar bizi biraz tedirgin etti ama sonuçta kar yağdı ve kayabiliyoruz. Yeni yıl için zannediyorum ki çok daha iyi kar ortamı olacak çünkü kar yağışı devam ediyor. Sanırım gelen misafirlerimiz son derece memnun kalacaklar." 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal