CHP'li Süleyman Karabulut Hakkında Çıkan Rezillik Sonrası İstifa Etti

Gün geçmiyor ki CHP’nin bir rezilliği daha ortaya çıkmasın. Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut, bir televizyon programında ortaya çıkan 'tecavüz' olayının sonrası görevinden istifa etti.

07.05.2021-14:20 - (Son Güncelleme: 07.05.2021-17:45) CHP'li Süleyman Karabulut Hakkında Çıkan Rezillik Sonrası İstifa Etti

CHP’nin skandalları tek tek gün yüzüne çıkıyor. SHOW TV’de yayınlanan 'Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme' programına katılan Erdal Taşdemir, sosyal medyada tanışarak evlendiği eşi Berivan'ın, evlenmeden önce başkasından hamile kaldığını öğrendiğini anlatmıştı. 

BOMBA İDDİA 

Bunun üzerine yayına telefonla bağlanıp sessizliğini bozan Berivan'ın kız kardeşi, ablasının CHP Kale İlçe Başkanı Süleyman Karabulut tarafından hamile kaldığını söylemişti. CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, cinsel saldırı olayının ortaya çıkmasıyla açıklama yaparak Süleyman Karabulut'un önlem amaçlı başkanlıktan alındığını ve partiden uzaklaştırıldığını belirtmişti. 

CHP'Lİ KARABULUT'TAN İSTİFA GELDİ 

Skandal olayla gündeme gelen Süleyman Karabulut'ta açıklama yaptı. Olayın kapatılması için genç kızın ailesine para verdiği de öğrenilen Karabulut, görevinden ve partisinden istifa ettiğini belirterek, ‘Hakkımda bir genç kıza 'tecavüz' etmiş olduğum şeklinde asılsız iddialar yer almıştır, program esnasında adım açıkça söylenmiş ve fotoğrafım ekrana yansıtılmıştır. Kişilik haklarıma onuruma adı açıkça söylenerek üyesi olduğum CHP'ye alçakça saldırmıştır. Hiçbir somut delil olmadan üzerime suçlu yaftası yapıştırılmıştır. 

‘DERHAL İSTİFA ETTİM’ 

Bu iftiralara karşı hukuki yollardan gerekli cevap verilecektir. İftiralardan zarar görmemesi için üyelik ve ilçe başkanlığı görevini gururla yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisinden derhal istifa ettim.’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal