CHP’li İsim, MASON Mahrem Yapılanmasında Yer Aldı

Mason mahrem yapılanmasında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanının yer aldığı ortaya çıktı.

20.04.2021-09:17 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-09:57) CHP’li İsim, MASON Mahrem Yapılanmasında Yer Aldı

Fetullahçı Terör Örgütünün, MASON localarına eleman sızdırmaya ve bu kişilerin yükselerek, MASON localarının FETÖ zihniyetiyle yönlendirilmek istediği öğrenildi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in, ''Bu bir sır. Arkadaşlar bunu kimseye duyurmasınlar. Hoca bu işlere de el atmış dedirtmesinler.'' dediği MASON mahrem yapılanmasının ayrıntıları paylaşıldı.

SABAH’ın haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eski danışmanı olan ve 28 bin kez ByLock’a erişim sağlayan Fatih Gürsul’un MASON mahrem yapılanmasında yer aldığı ortaya çıktı.

YAPILANMADA ÖĞRENCİ OLARAK YER ALDI

Örgütün akademisyen yapılanması, MASON mahrem yapılanmasıyla irtibat kurarak uygun adayları MASON yapmayı hedefledi. Gürsul, bu yapılanmada "öğrenci" olarak yer aldı. MASON mahrem yapılanmasına üye olan öğrencilere örgüt tarafından "Duvarcı", Rotary kulübü öğrencilerine ise "Peyzajcı" denildi.

MASON LOCALARI FETÖ ZİHNİYETİYLE YÖNLENDİRİLMEK İSTENDİ

Örgüt, adayları seçerken ilk şart olarak örgüt içinden ve örgüte tam olarak bağlı olmalarını gözetti. Seçilecek kişilerin örgüt kurumlarında okumamış ve çalışmamış olmasına dikkat edildi. MASON localarına sızdırılacak kişilerin aynı zamanda loca faaliyetlerine de uygun olması şartı kondu. Yerleştirilen elemanlar vasıtasıyla MASON locaları FETÖ zihniyetiyle yönlendirilmek istendi.

GİDERLERİ FETÖ KARŞILADI

Örgüt, locaların ticari zincirine girmek istedi. Hedef, öğrencilerin MASON localarının en üst kısmı "Malta Şövalyeleri" noktasına kadar ulaşmasını sağlamaktı. Öğrencilerin, üyelik aidatları, kulüp yemekleri ve gezileri gibi tüm masraflar örgüt tarafından karşılandı. Öğrencilere kendi üzerine kayıtlı telefon numaraları ve resmi işlerde kullandıkları e-mail adreslerini localara vermemeleri yönünde MASON mahrem yapılanması imamları tarafından talimat verildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal