CHP'li İmamoğlu Kanal İstanbul Hakkında Konuşan Esnafı 'Gariban' Olarak Tanımladı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sefer de Malatya’da Kanal İstanbul hakkında konuşan esnaf İrfan Yılmaz'ın sözlerini çarpıttı

12.07.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 12.07.2021-10:33) CHP'li  İmamoğlu Kanal İstanbul Hakkında Konuşan Esnafı 'Gariban'  Olarak Tanımladı

Esnaf İrfan Yılmaz, kendisi üzerinden yapılan algı operasyonundan bir televizyon kanalı aracılığı ile tepki gösterdi, "Hizmet edin algı yapmayın, dürüst olun" dedi.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kara propangandaları bu kez de deşifre oldu. Ekrem İmamoğlu, 17 Haziran'da Malatya’ya gitmişti. O esnada esnaf irfan yılmaz, Ekrem İmamoğlu'nun yanına gitti ve Kanal İstanbul hakkında soru sordu.

Ekrem İmamoğlu ise esnafın söylediği sözleri bambaşka bir biçimde kamuoyuna yansıttı.

İmamoğlu, bununla da kalmadı, esnaf için ‘gariban’ sıfatını kullandı. A Haber'e konuşan Malatyalı esnaf İrfan Yılmaz, gerçekleri anlatarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na tepki gösterdi.

İMAMOĞLU'NUN ALGI OPERASYONU YİNE ORTADA

İrfan Yılmaz, "Bizim aramızda 30 saniye bir diyalog geçti. Ben sadece 'Kanal İstanbul yapılacak mı, neden yapılmayacak?' Bunu söyledim. İmamoğlu, benden bahsetmiş bir algı oluşturmaya çalışmış. Ama burada bakarsanız kendi milleti aldatıyor. Olmayan şeyleri yazmış çizmiş, oynamış 30 saniyeye 30 tane yalan katmış." dedi.

Ayrıca Yılmaz, "Siyasi görüşüm ve durumumun kötü olması ile ilgili de hiçbir şey konuşmadık. Hizmet edin algı yapmayın, dürüst olun." ifadelerine yer verdi.

Bu sayede Ekrem İmamoğlu'nun bir algı çalışması daha çökmüş oldu.

EKREM İMAMOĞLU'NA SÜRPRİZ

Diğer taraftan esnaf İrfan Yılmaz, İmamoğlu'na imalı bir notla kayısı da gönderdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal