CHP İçerisinde Çatlak Büyüyor: Mersin Mitingine Ekrem İmamoğlu Çağrılmadı!

CHP'nin Mersin mitinginde gözler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu aradı. Büyükşehir Belediye Başkanlarının katılım sağladığı Mersin mitinginde İmamoğlu neden yoktu?

09.12.2021-11:38 - (Son Güncelleme: 09.12.2021-11:51)

CHP, geçtiğimiz günlerde Mersin'de büyük bir miting gerçekleştirdi. Çok sayıda kişinin katılım sağladığı Mersin mitingi büyük ses getirdi. 'Milletin Sesi' sloganı ile yurt gezilerine başlayan CHP, ilk mitingini Mersin'de gerçekleştirdi. Mersin mitingine CHP Büyükşehir Belediye Başkanları da davet edildi. Birçok Büyükşehir Belediye Başkanı Mersin'deki mitinge katılım sağladı. Mitinge katılım sağlamayanlar arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı. Mitingte gözler İmamoğlu'nu aradı. Diğer Büyükşehir Belediye Başkanlarının mitinge davet edildiği ama İmamoğlu'nun davet edilmediği kulislerde konuşuluyordu.  Ak Parti meclis üyesi yavuz Selim Tuncer, TBMM'de dün yapılan oturumda bu konuya değindi.

CHP İÇERİSİNDE ÇATLAK BÜYÜYOR

2023 Genel Seçimleri yaklaşırken CHP cephesinde kırılmalar yaşandığı konuşuluyordu. Son meydana gelen olay ile birlikte bu konu yeniden gündeme geldi.  'Milletin Sesi' sloganı ile başlatılan yurt gezilerinin ilk durağı Mersin'di. Mersin'de gerçekleştirilen büyük mitinge, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmmaoğlu katılmadı. Diğer CHP Büyükşehir Belediye Başkanlarının katılım sağladı Mersin mitingine İmamoğlu'nun çağrılmadığı konuşulmaya başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal