Chelsea'de Coronavirüs Krizi

İngiltere Premier Lig geri dönüş için uğraşılırken Chelsea'den Kante idmanlara çıkmayı kabul etmezken; kontratı haziran ayında sona erecek olan 4 futbolcu ise forma giymek istemiyor.

23.05.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-11:38) Chelsea'de Coronavirüs Krizi

Bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip coronavirüs salgını sebebiyle durdurulan ligler içerisinde olan İngiltere Premier Lig, futbola tekrar dönmek için hazırlıklarına devam ediyor.

Fakat İngiliz kulüplerinden Chelseali oyuncular içerisinde ise coronavirüs krizi sürüyor.

KANTE ANTRENMANA ÇIKMADI

Daha önce bir karşılaşmanın sonrasında soyunma odasında bayılan ve bazı rahatsızlıkları olduğu aktarılan N'Golo Kante, kendisini riske atmak istemediği için idmanlara çıkmak istemediğini yönetime belirtti.

Yönetimin olumlu geri dönüş yaptığı futbolcunun, kulübüyle beraber ne zaman antrenmanlarda yer alacağı ise belirsizliğini sürdürüyor.

4 OYUNCU DA OYNAMAK İSTEMEDİ

Diğer taraftan Chelsea'deki coronavirüs krizi Kante ile sınırlı kalmadı.

İngiliz kulübünde, kontratı sezon bitiminde sona erecek olan 4 futbolcunun ise salgın sebebiyle yapılacak maçlarda süre almak istemedikleri öğrenildi.

Mavilerde; Pedro, Caballero, Giroud ve Willian da takımda devam etmek istemedi. Caballero ve Giroud ile kontratı uzatılarak anlaşılsa da Willian ve Pedro hususunda henüz bir anlaşma sağlanamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal