29.05.2020-15:20 (Son Güncelleme:19.04.2024-12:10)


1

Ünlü camiasındaki bazı isimler, şimdiki şöhretlerinin yanı sıra geçmişte işledikleri çeşitli suçlarla deyimi yerindeyse kader kurbanı oldular. Küçük, büyük işledikleri suçlarla cezaevinin kapılarını aralayan ünlüleri bizler de sizin için derledik. İşte karşınızda hayatının bir döneminde çeşitli suçlarla cezaevine girip gündem olmuş ünlü isimler...



2

Haluk Levent

Haluk Levent

1997 senesinde girdiği borç batağından çıkamayan Haluk Levent, Adana E Tipi Cezaevi ve sonra da Metris Cezaevinde toplamda 9 ay 15 gün hapis yattı.



3

Serdar Ortaç

 Serdar Ortaç

Ünlü besteci ve şarkıcı Serdar Ortaç, 1999 yılında askerlikten kısmen veya tamamen kurtulmak için hile yaptığı gerekçesiyle 54 gün Mamak Askeri Cezaevinde kaldı.



4

Gökhan Özen

 Gökhan Özen

Şarkıcı Gökhan Özen, kaş yaparken göz çıkarmış biraz. Ünlü şarkıcı, sevgilisini taciz eden bir kuaförün kaçırılması ve dövülmesine sebep olduğu için hapis cezası aldı. Şikayetin geri çekilmesiyle toplamda 2 ay cezaevinde kalmış oldu.



5

Emin Gümüşkaya

Emin Gümüşkaya

Çocuklar Duymasın'daki Seyyar Tayyar rolüyle tanıdığımız Emin Gümüşkaya, Bursa Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü döneminde yolsuzluk yaptığı iddiasıyla yargılanmış ve 5 yıl 2 ay 15 günlük hapis cezasına çarptırılmıştı.



6

Deniz Seki

Deniz Seki

Uyuşturucu bulundurmak ve kullanıcılara temin etmek suçundan tutuklanan Seki, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.



7

Cengiz İmren

Cengiz İmren

Cengiz İmren 2003 yılında bir çeteye yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla tutuklanarak Kocaeli F Tipi Cezaevi'nde yatmıştı.



8

Tuğba Özay

Tuğba Özay

Tuğba Özay, sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için Susurluk Davası hükümlüsü Yaşar Öz'den yardım isteyip, sevgilisini vurması için azmettirdiği gerekçesiyle cezaevine girmiş ve 6 ay yatmıştı.



9

Ezhel

Ezhel

Asıl adı Sercan İpekçioğlu olan Ezhel, şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesiyle tutuklanmış ve bir süre sonra beraat etmişti.



10

Seren Serengil

Seren Serengil

Sunuculuğunu yaptığı "Duymayan Kalmasın" programında, aleyhinde tedbir kararı bulunan Gülben Ergen hakkında yorumlarda bulunduğu gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırıldı.



11

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Diva Bülent Ersoy, 19 Eylül !980'de evine gelen hekime hakaret ettiği için 45 gün, daha sonrasında Kuşadası'nda bir gazetecinin kamerasını kırması sebebiyle de 2 ay hapis yatmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR