Cenk Tosun: 'Beşiktaş Benim Yuvamdır'

İngiltere Premier Lig kulübü Everton'da top koşturan milli oyuncu Cenk Tosun, " Beşiktaş benim yuvamdır" şeklinde konuştu.

07.05.2020-08:18 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-08:15) Cenk Tosun: 'Beşiktaş Benim Yuvamdır'

İngiltere Premier Lig temsilcisi Everton'da oynayan milli oyuncumuz Cenk Tosun, Instagram’da canlı yayın misafiri oldu. Deneyimli futbolcu Premier Lig'in çocukluk hayali olduğunu belirtti. Tosun, "Beşiktaş benim yuvamdır" ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Lig'de ülkemizi başarıyla temsil eden milli oyuncumuz Cenk Tosun, canlı yayın misafiri oldu.

'7 İLE 9 AY ARASI SAHALARA DÖNECEĞİM'

Başarılı yıldız sakatlığına dair "Bisiklet çevirmeye başladım, havuzda çalışıyorum, kuvvet antrenmanlarına başladım. Şimdilik sakatlık süreci pozitif geçiyor. 7-9 ay arasında sahaya döneceğim, risk en minimuma düşmüş olacak. Çok fazla acele etmeyeceğim. " şeklinde konuştu.

'PALACE BENİ HER DÖNEM İSTİYORDU'

Crystal Palace'ın kendisini Beşiktaş'ta forma giyerken istediğini belirten Tosun, şu ifadeleri kullandı:

"Beni Beşiktaş’ta istemişti. Küçük pürüzlerden dolayı olmadı. Beni Everton'a alan hocamız. Burada az forma fırsatı bulunca, Palace her dönem benimle görüşmek istiyordu. Avrupa Şampiyonası öncesi oynayacağım bir yer istiyordum. Beni çok güzel karşıladılar Cana yakın futbolcular var. Çok kısa bir dönem olsa da inanılmaz zevk aldığım bir yer oldu. Giderken de kulübün sahibi 'Ben seni insan olarak çok seviyorum, kendine iyi bak' diyerek güzel ayrıldık."

'ÇOCUKLUK HAYALİMDİ'

İngiltere Premier Lig'in çocukluk hayali olduğunu yineleyen Tosun,"Keşke dediğim hiçbir bölüm yok. Çocukluk hayalimdi. Hem benim hem babamın hayaliydi. TV’de izlerken bile çok çabuk futbol oynandığı için her zaman kendimi burada hayal ettim. İsmimden söz ettirdim, herkes beni tanıyor ama daha fazla gol atmam lazım. İngiltere Premier Lig benim için çok büyük şeyler ifade ediyor." dedi.

'TURNUVADA ÇOK EMEĞİM VAR'

Askıya alınan Avrupa Şampiyonası'nda oynamayı çok istediği söyleyen Tosun, "Öncelikle çok kötü bir durumdan geçiyoruz. Kimsenin hasta olmasını istemem kesinlikle. Benim o turnuvada çok emeğim var. Sakat olarak oynadığımı hatırlıyorum. 5 golle takımıma çok destek olduğumu düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası'nda oynamak için ülkeme destek olmak için başka bir takıma gittim. Birkaç ay sonra öyle bir haber gelince, o gün çok sevinmiştim. Oynayabilecek miyim o da bir soru işareti ama büyük bir şansım var turnuvada oynamak için. Öyle bir paylaşım oldu. Makarasına yaptım. Büyütülmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Hastalanan ve hayatını kaybeden insanlar var biz buna sevinecek insanlar değiliz." diye ifade etti.

Beşiktaş'a zamanına dair yönelten sorulara deneyimli oyuncu şu şekilde yanıt verdi:

"İleride ben neden istemeyeyim Beşiktaş’ı? Beşiktaş benim yuvamdır, evimdir. Burada insanımı gururlandırdıktan sonra yuvama dönmek isterim."

Trabzonspor'un başarılı eldiveni Uğurcan Çakır'ın iyi yerlere geleceğini belirterek TFF'nin verdiği karar hakkında, "Futbolcuların sağlığı her şeyden önemli. İnşallah bir sorun yaşanmadan geçeceğine inanıyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal