Cengiz Ünder Roma'ya Geri Dönüyor

Gelecek sezon için Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'la anlaşan Roma'da milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in de takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan medyası Leicester City'de kiralık olarak forma giyen milli yıldızımızın Başkent ekibine geri döneceğini açıkladı.

05.05.2021-16:00 - (Son Güncelleme: 05.05.2021-16:16) Cengiz Ünder Roma'ya Geri Dönüyor

Roma'da teknik direktörlük koltuğu için Jose Mourinho'la anlaşılmasının ardından milli futbolcu Cengiz Ünder'in İtalyan kulübündeki geleceği merak konusu oldu.

La Gazzetta dello Sport'un gazetesi haberine göre milli futbolcumuz, sezon sonu kiralık olarak oynadığı Leicester City'den Roma'ya tekrar dönecek. Cengiz'in Portekizli çalıştırıcının takımında önemli roller alması bekleniyor. Ek olarak Nicolo, Pellegrini ve Mkhitaryan'ın da Mourinho'nun kadroda tercih edeceği isimler olacağı ifade edildi.

KALEYE TAKVİYE İSTEYEBİLİR

Yayınlanan haberde 58 yaşındaki tecrübeli teknik adamın kaleye takviye yapabileceği belirtilirken Wolves'ten Rui Patricio ile Olimpiakos'lu Jose Sa, ön plana çıkan futbolcular. Diğer taraftan Mourinho'nun Tottenham'dan eski öğrencileri Eric Dier ve Pierre Emile Hojbjerg'i takıma dahil edebileceği öne sürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal