Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar Dip Dibe Yakalandı!

Geçtiğimiz yaz ilişkilerini noktalayan başarılı oyuncu Merve Dizdar ve Gürhan Altundaşar birlikte yakalandı. Çiftin kameralara yakalanması acaba ikili yeniden barıştı mı? Sorularını gündeme getirdi.

18.01.2021-18:49 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:45)

Masumlar Apartmanı’ndaki başarılı performansı ile son zamanlarda isminden oldukça söz ettiren Merve Dizdar, Altın Kelebek’te “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı. Dizdar başarılarından söz ettirdiği sırada, geçtiğimiz yaz anlaşmalı olarak boşandığı eşi Gürhan Altundaşar ile yakınlaştığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşürdü. 

MERVE DİZDAR VE GÜRHAN ALTUNDAŞAR GÖRÜNTÜLENDİ

İki başarılı oyuncu Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar evliliklerinin sonlandırmalarının ardından beraber görüntülendi. Eski eşlerin arkadaşlarının yanında keyifli vakit geçirmeleri gözlerden kaçmadı. Dostluklarının devam ettiği bilinen çiftin tekrar bir araya gelip gelmediği ise takipçilerinin ve magazin gündeminin gözünde merak konusu oldu. 

MERVE VE GÜRHAN BARIŞTI MI?

35 yaşındaki Merve Dizdar ve 38 yaşındaki Gürhan Altundaşar’ın birliktelikleri takipçileri tarafından çok seviliyor, ikilinin birbirine olan benzerliği ise sosyal medyada çok konuşuluyordu. Evliliklerini geçtiğimiz Haziran ayında sonlandıran çift, verdikleri bu ani kararla sevenlerini üzmüştü. Aylar sonra bir araya gelen ikilinin görüntüleri 2.sayfa magazin programında çok konuşuldu. Görüntülerde eski eş Altundaşar’ın başarılı meslektaşı Merve Dizdar’ın sandalyesine kolunu uzatması barışma ihtimallerini ortaya getirdi. İkilinin henüz bir arada olup olmadığı merak konusuyken, Dizdar ve Altundaşar’dan henüz bir açıklama gelmedi. 

merve

NASIL AYRILMIŞLARDI?

Uzun bir süredir birlikte olan çift kariyerlerinin zirvesindeyken ani bir boşanma kararıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. İkili haklarında çıkan ihanet iddialarını yalanlarken, dostça bir ayrılık yaşadıklarının da üstünü çizmişti. Yetenekli oyuncu Merve Dizdar boşanma aşamasından sonra sosyal medya hesabından şu sözlerle ayrıldığını duyurmuştu; “Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunun dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal