Çaykur Rizesporlu Fabricio Baiano'dan Yeni Malatyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar!

Çaykur Rizespor forması giyen Fabricio Baiano, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Yeni Malatyaspor maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

15.12.2021-15:21 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-15:21) Çaykur Rizesporlu Fabricio Baiano'dan Yeni Malatyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor, karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor.

FABRİCİO BAİANO'DAN AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizespor'da tecrübeli futbolcu Fabricio Baiano, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarının gerçekleştirildiği antrenmanın ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kimse böyle bir şey beklemiyordu. Futbolda asla vazgeçemezsiniz. Umudunuzu kaybedemezsiniz. Umudumuzu kaybetmedik. Çok iyi bir oyuncu grubu ve hocamız var. Birlikte bu kötü durumdan kurtulacağımıza inanıyorum. Sözleşmemin karşılığı hizmet vermeye çalışıyorum. Dört hoca ile çalıştım. Sağ olsun hepsi beni her zaman oynattı. Ben takım dışında kalmayı sevmeyen, çalışmayı seven bir oyuncuyum. Çalışmamı değerlendirerek oynatıyorlar. Hocalarımın taktiri çalışmamın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Bulunduğumuz konumda her galibiyete, her puana, her şeye ihtiyacımız var. Yapabileceğimiz her şeyin en iyisini yapmalı, puan ve puanlar almalıyız. İyi bir oyuncu grubumuz var. İyi bir hocamız var ve bunu başarabiliriz. Final niteliğindeki maçta kim oynarsa oynasın, çok büyük fedakarlık yaparak galip geleceğimize inanıyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal