Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun Dönemi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırmasının ardından Teknik Direktör Bülent Uygun ile anlaşma sağladı.

06.03.2021-16:59 - (Son Güncelleme: 06.03.2021-16:59) Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun Dönemi!

İkinci devrenin başlarında Rumen teknik adam Marius Sumudica'yı takımın başına getiren Çaykur Rizespor, Sumudica ile çıktığı 7 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyip düşme hattında kalmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Marius Sumudica ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, sezon sonuna kadar takımı Teknik Direktör Bülent Uygun'a emanet etti.

Çaykur Rizespor'un yeni Teknik Direktörü Bülent Uygun, yapmış olduğu ilk açıklamalarda ;

' Öncelikli hedefimiz Rize gibi büyük bir camiayı küme düşme hattından çıkarmak, ligde bırakmak. Sözleşmenin süresinin hiçbir önemi yok. Burada başarılı olup, Rizespor'un geleceği ile ilgili projelere imza atmak istiyoruz. Saha sonuçları ve teknik anlamda bazen işler kötü gidebilir, Rizespor bugün bu dönemi yaşıyor ama Sayın Başkanın destekleri ile layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz. ' ifadelerine yer verdi.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, imza töreninde Bülent Uygun'un ardından konuşurken ;

' Teknik direktör ve saha sonuçları anlamında kötü bir dönem geçirdik. İnşallah Bülent Uygun hocamız ile uyum içerisinde çalışarak Rizespor'u hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Küme düşme gibi bir korkumuz yok. Bizim için önemli olan bu süreci geçip daha iyi yerlerde yer alıp porjelere imza atmak istiyoruz. ' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal