07.01.2022-11:49 (Son Güncelleme:09.01.2022-19:04)


1

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Trabzonsporlu yıldız Yusuf Sarı'yı kiralamak için harekete geçilmesi yönünde karar verildi.



2

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun kapısını Yusuf Sarı transferi için çalan Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, gerçekleştirdiği görüşmede yıldız futbolcuyu kiralık olarak kadroya katmak istediklerini iletti.



3

Çaykur Rizespor ile Trabzonspor arasındaki dostluğa bu sezon başından bu yana büyük bir önem gösteren iki başkan arasında gerçekleştirilen transfer görüşmesinde anlaşma sağlandı.



4

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın isteğini kırmadı ve 23 yaşındaki genç oyuncu Yusuf Sarı'nın sezon sonuna kadar kiralık olarak Rizespor'a kiralanması yönünde iletilen teklifi kabul etti.



5

Yusuf Sarı'nın sezon sonuna kadar Çaykur Rizepsor'a kiralanmasının önümüzdeki günler içerisinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.



6

2019-2020 sezonunda Fransız ekibi Marsilya'dan Trabzonspor kadrosuna 250.000 euroluk bonservis ücreti ile birlikte katılan Yusuf Sarı, bordo mavili formayı giymeye başladığı günden bu yana toplamda 68 karşılaşmada forma giymiş ve bu karşılaşmalarda 5 gol, 6 asistlik bir katkı sağlamıştı. Ayrıca genç oyuncu Yusuf Sarı, Trabzonspor formasıyla 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR