Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Yeni Malatyaspor Maçı Hakkında Konuştu!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecekleri kritik karşılaşma öncesinde Rize Güneysu Spor Lisesine yapmış olduğu ziyarette çarpıcı açıklamalarda bulundu.

17.12.2021-09:38 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-09:38) Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Yeni Malatyaspor Maçı Hakkında Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor, mutlak galibiyet parolasıyla birlikte karşılaşmaya çıkacak. Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz günlerde Rize Güneysu Spor Lisesinde yapmış olduğu ziyarette öğrenciler ile bir araya geldi.

HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Rize Güneysu Spor Lisesine yapmış olduğu ziyarette Süper Lig'de oynayacakları Yeni Malatyaspor karşılaşması ile ilgili olarak ;

YENİ MALATYASPOR MAÇINDAKİ EKSİKLER

İnşallah Yeni Malatyaspor maçında oyunumuzu rakibe kabullendirip iyi bir sonuç ile sahadan ayrılırız. Selim Ay ve Bolasie, bu hafta bizimle birlikte olmayacak ama onların yerine oynayacak arkadaşlarımız sezon başından itibaren bunun için çalışıyor. Onların yerinde oynayacak arkadaşlar da iyi katkı sağlayacak.

OYUNA GİREN OYUNCULARIN KATKISI...

Sonradan oyuna giren oyuncularımız özellikle geçen hafta çok önemli katkı sağladı. İnşallah takım olarak bu hafta iyi hazırlanacağız.

NASIL OYNAYACAĞI BELLİ OLMAYAN BİR TAKIM

Süper Lig'de bu hafta Yeni Malatyaspor ile oynayacağız. Malatyaspor iyi gitmiyor gibi görünse de bunlar bizim için avantaj değil. Aksine ne olacağı belli olmayan bir maç oynayacağız. Nasıl oynayacağı belli olmayan bir takıma karşı oynayacağız. Bu nedenle dikkatli bir şekilde oyunu oynamamız gerekiyor.

TRANSFERDEN ÖNCE İLK YARIDA KALAN MAÇLARI DÜŞÜNMELİYİZ

Oynamamız gereken 3 maç ve 9 puan var geride. Buradan maksimum puanı çıkarmamız gerekiyor. Bizim transferden daha çok, bu kalan maçları düşünmemiz gerekiyor. Gaziantep maçının son anına kadar oyuncularımla transfer konusunda hiçbir şey paylaşmayacağız. Biz elbette transfer çalışmalarını yürütüyoruz ama son maçta bile fikirlerimizi değiştirecek oyuncularımız olabilir. Olumsuz düşündüklerimiz olumlu, olumlu düşündüklerimiz olumsuz olabilir. İlk yarının son maçının ardından dört günlük süreçte transferle ilgili süreci hızla şekillendireceğiz.

GALATASARAY'IN GÖKHAN AKKAN İLGİSİ

Gökhan Akkan'ın isminin başka takımlarla geçmesi bizi sevindirir. Her oyuncumuzu keşke isteseler ama biz Gökhan'dan memnunuz. Şu aşamada vermeyi düşünmüyoruz. Çok iyi bir teklif gelir, Gökhan'ın yerini doldurabilecek bir alternatif bulursak o zaman değerlendirebiliriz. Biz Gökhan'dan memnunuz ve şimdilik vermeyi düşünmüyoruz.

TARAFTARLARA SESLENDİ

Her geçen gün taraftarımız gelecek ve stat biraz daha dolacak. Biz onları mutlu etmeye çalışacağız. Onlar da bize olumlu ve olumsuz günde destek vermeye devam eder. Onlara şimdiye kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal