Carvalhal: 'Ailemle Sadece Göz Teması Kuruyorum'

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Carlos Carvalhal, Portekiz'de koronavirüs ile yaşadıkları zorluklardan bahsetti.

16.03.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-14:36) Carvalhal: 'Ailemle Sadece Göz Teması Kuruyorum'
Beşiktaş'ın eski teknik adamı Carlos Carvalhal, Portekiz'de koronavirüs ile olan savaşlarından bahsetti.

Portekiz haber ajansı Lusa'ya açıklamalarda bulunan Rio Ave Teknik adam Carvalhal, "Futbol bu hayatın sadece bir parçası. Asıl önceliğimiz sağlık. Çok zor zamanlardan geçiyoruz. İtalya, bu işi ciddiye almakta biraz geç kaldı. Portekiz'de ise çok çabuk kararlar alındığı için ilgililere teşekkür etmeliyiz. Ayrıca, takım kaptanları da futbolun durdurulması için büyük çaba gösterdi. Çok büyük trajediler yaşayabilirdik." sözlerini söyledi.

Kulüp olarak çabalarından da bahseden Carvalhal, "15 gündür, Rio Ave kulübü olarak her gün durumu yakından takip ediyoruz. Oyuncularımızı, fiziksel kontak kurmamaları konusunda kesin bir dillet uyardık. Bu uyarıları zaten hükümet de yapıyor. Rio Ave ve Portekiz kulüpleri, çok erken harekete geçmeyi başardı." diye konuştu.

"BEN BALKONDA, AİLEM İÇERİDE YİYOR"

Kendinin koronavirüse karşı verdiği mücadeleyi de anlatan Carlos Carvalhal, "4 kişilik bir aileyiz. İnsanları riske etmek istemiyorum. Sıfır toleransla hareket ediyorum. Ben arkadaşımdan kiraladığım bir evde tek başıma kalıyorum. Evime asla girmiyorum. Yemek zamanlarında gidiyorum. Ben balkonda yiyorum, eşim ve çocuklarım ise içeride. Asla fiziksel temas olmuyor. Sadece göz teması kuruyoruz. Plastik çatal ve bıçak kullanıyorum, sonrasında atıyorum. Ardından uyumak için arkadaşımın evine gidiyorum." diye devam etti.

"TÜM ENERJİMİ AİLEME AYIRIYORUM"

Futbola zaman ayıramadığını aktaran Portekizli hoca, "Futbolla ilgili işlere vakit ayıramıyorum. Tüm dikkatim haber kanallarında. Tüm enerjimi ailemi korumaya ayırıyorum." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal