Carter, LeBron'la Neler Konuştuğunu Açıkladı!

Atlanta Hawks'dan Vince Carter, Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James ile karşılıklı oynadıkları son karşılaşmaları ardından sahada paylaştıkları an konusunda söylemlerde bulundu.

25.12.2019-16:54 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-16:54) Carter, LeBron'la Neler Konuştuğunu Açıkladı!

Atlanta Hawks veteranı Vince Carter, Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James ile karşılıklı oynadıkları son karşılaşma sonrasında salonda bir araya geldikleri an hakkında konuştu.

Bu sene bittikten sonra NBA'den emekli olarak ayrılacak olan Carter, The Ringer'dan Annie Finberg'ün "WingingIt" podcastinde LeBron'la karşılıklı takdirlerini söylediklerinden bahsetti:

"Finberg: Geçenlerde Lakers maçından sonra LeBron'la senin sarılırken videonuz viral oldu. O an senin için nasıldı?

VC: Benim için güzel bir andı. Lige ilk girdiği zamanı düşününce, hatta ondan bile öncesinde LeBron James için olan hype'ı düşününce, lisede yaptıkları, ona karşı oynamak, çaylak olduğu dönemle onunla sohbetlerimiz, ligde yaptığı şeyleri yapması ve şimdiki durumunu konuştuğumuz bir andı. Otuz bin küsür sayısını ve kariyerinde yaptığı şeyleri. Karşılıklı bir saygı gösterisiydi ve yıllar boyunca yaptığımız savaşlar için kendisine ettiğim bir teşekkürdü.

17 yıl geçmesi ve bir anda son bulması garipti. Ama evet, konuştuğumuz şey "Sana karşı yıllar boyunca savaşmak bir zevkti" şeklindeydi. Şimdi burada oturup bunu düşünürken ve konuşurken, "O kadar geçti mi yahu?" diyorum. 15 küsür yıldır karşılıklı savaşıyoruz. O kadar süre geçmemiş gibi sanki.

Finberg: Sana o son anlarda ne söyledi?

VC: Aynı şeyi. Aşağı yukarı aynı şeyleri. Bir teşekkür etme olayıydı. O sırada başkasıyla konuştuğum için önce gelip koluma dokundu. Tam hatırlamıyorum. Yani güzel bir andı, uzun yıllar boyu birbirlerine karşı oynamış iki adamın saygı göstermesiydi."

Hawks için bu sene 25 karşılaşmada oynayan Carter, 5.6 sayı, 1.9 ribaund ve 1.0 asist ortalamalarıyla devam ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal