Cansu Dere Madrid'te Fırtına Gibi Esti!

Oyunculuğu yurt içini aşmış oyunculardan biri olan Cansu Dere, İspanya’yı kendine hayran bıraktı. Bireysel başarı ödülüne layık görülen Dere, ödülü almak için gittiği Madrid’te fırtına gibi esti…

23.03.2021-16:01 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-17:59)

Yer aldığı her projede gösterdiği başarılı performansla akıllara kazınan Cansu Dere herkesi kendine hayran bıraktı. Güzel oyuncunun ünü yurt içini aşıp yurt dışına kadar ulaştı. Hayat verdiği karakterlerle bugünlere gelen güzel oyuncunun en sevilen diziler şüphesiz Sıla, Ezel, Anne ve son olarak halen daha rol aldığı Sadakatiz dizisiydi. Ekrana yakışan güzel oyuncu yalnızca karakterle verdiği hayatla değil güzelliğiyle de çevresindekileri büyülemeye devam ediyor. 

DERE İSPANYA’DA ÖDÜL ALDI

Bu yıl Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından altıncısı düzenlenen Bireysel Başarı ödülünün sahibi güzel oyuncu Cansu Dere oldu. Güzel oyuncu törene katılıp layık görüldüğü Bireysel Başarı ödülünü almak için Madrid’e uçtu. İki ülke arasında kültürel ilişkilerin güçlenmesi için yapılan törende Cansu Dere’nin İspanyolca konuşması gündem oldu. Dere’nin İspanyol seyircisi tarafından en çok ilgi görülen dizileri arasında yıllar önce rol aldığı ve Sıla ve Ezel dizisi son olarak da Anne ve Sadakatsiz dizileri yer alıyor. 

CANSU DERE DAKİKALARCA ALKIŞLANDI

Ödülünü almak için Madrid’e uçan güzel oyuncuya tören sırasında ilgi büyüktü. Başarılı oyuncu Cansu Dere ödülünü ünlü Ispanyol Diva Luz Casal’dan alarak dakikalarca alkışlandı. Cansu Dere’ye bu kadar yoğun ilginin olması sevenlerinin gururunu okşadı. Ödül töreninde yer alan diğer ünlülerden ise başta La Casa de Papel'in sesi Cecilia Krull başta olmak üzere Los Vivancos, Innocence, Carlos Rodriguez, Sergio Bernal olmak üzere birçok alanında başarı elde etmiş isimler vardı. 

CANSU DERE PROGRAMDA İSPANYOLCA KONUŞTU

Güzel oyuncu ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Mesleğimi çok severek yapıyorum ve karşılığında yurtdışında da ödüllendirilmekten büyük gurur duydum. Bu kısa ziyarette İspanyol izleyicisinin ilgisinden ve sevgisinden çok mutlu oldum. Beni davet ettiğiniz ve bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim” diyerek sonlandırdı. Dere’nin katıldığı televizyon programında İspanyolca konuşması ise sosyal medyada gündem oldu. Güzel oyuncu İspanyolca öğrendiği cümlelerle hayranlarını güldürmeyi başardı. Cansu Dere'nin televizyon programında ispanyolca konuştuğu anların sosyal medyada yayılması gündem oldu. Güzel oyuncunun hayranları Dere için, on parmağında on marifer dedirtti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal