25.04.2022-09:28 (Son Güncelleme:04.09.2023-16:59)


1

Gülüzar Kılıç

Gülüzar Kılıç

Müge Anlı programında yapılan kan dondurucu bir diğer olay ise Hami ve Gülüzar adlı çiftin Şiar isimli 9 yaşındaki çocuğu öldürmesiydi.



2

Türkiye Müge Anlı’daki minik Meryem cinayetini konuşuyor. Almanya’dan Çocuklarını alıp, internetten tanıştığı sevgilisinin yanına Antep’e gelen Melisa, 3 yaşındaki kızının ölümü hakkındaki çelişkili ifadeleri ile dikkat çekmişti. Olayların ortaya çıkmasından korkan ve çocuğunu yoğun bakımda bırakıp Almanya’ya geri kaçmıştı. Yayına gelen ihbarlar ve olaylarda adı geçen Recep’in anne babasının söyledikleri stüdyoda şok etkisi yarattı. Görgü tanıkları, anne Melisa’nın 3 yaşındaki Meryem’i babasına benzediği için sürekli dövdüğü, hastanelik olmadan önce minik çocuğun başını duvara vurduğu ortaya çıktı.



3

Döndü Boztepe

Döndü Boztepe

Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara geri döndü. Geçtiğimiz sezon ele alınmaya başlanan Döndü Boztepe olayını bugün de masaya yatıran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, konuya dair flaş bir gelişmeyi duyurdu. Odunluktan gelen kötü kokunun sebebi hayvan dışkısı değil kemik parçaları çıktı.



4

Canlı yayında Müge'yi taciz etti

Canlı yayında Müge'yi taciz etti

70 yaşıdaki kayıp Arife Gökçe olayının başşüphelisi olan Sinan, köydeki kadınlara attığı cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Yayına bağlanan olarca kişi, Sinan tarafından taciz edildiğini anlattı. İplerin gerildiği yayında Müge Anlı'nın bacakların bakan Sinan, ünlü gazeteceği sinirlendirdi. Anlı,"bacaklarıma bakma, sana uçarım buradan" dedi.



5

Hasan Can Kaya

Hasan Can Kaya

Konuşanlar'ın 104. bölüm tanıtımında da erkek bir seyircinin tuvalet itirafı damga vurdu. "Tuvaletten sonra sifonu çekmeyi unutuyorum" diyen seyirci hemen ardından ise temizlik hastası olduğunu söyleyince herkesi şaşırttı. Hasan Can ise konuğuna esprili bir dille tepki gösterdi.



6

Esra Erol'un ilişki tablosu

Esra Erol'un ilişki tablosu

Esra Erol'un yolunu tutan Meryem Tarım, 3 yıldır eşi tarafından yabancı bir kadınla aldatıldığını iddia etmişti ve anlattığı hikayesi herkesi adeta dumur etmişti. Meryem, 16 yıllık eşi Ömer Tarım'ın kendisini sürekli aldattığını ve pavyonda çalışan eşinin 2017 yılında Özbekistanlı Feruza isimli konsomatrisle tanışıp sevgili olduğunu anlatmıştı. Eşi ve sevgilisi Manavgat'ta birlikte yaşamaya başlayan Meryem, arada babasıyla kalan 12 yaşındaki çocuğuna babasının annesinden boşanıp Feruza ile evleneceğini söylediğini belirtmişti.



7

Didem Arslan

Didem Arslan

Didem Arslan'ın Vazgeçme programında bugün Ersin Çetinkaya, komşusu olan Sezer Kaya’nın 25 Temmuz 2018’de önce Mustafa Kut’un su borusunu kestiğini, sonra arkadan yaklaşarak öldürdüğünü itiraf etti.



8

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yapılan bir itirafta 27 gündür aranan 52 yaşındaki Abdullah Gazi Akbıyık'ın katili, büyük kızı çıktı. Genç kız, babasını öldürdüğünü itiraf etti.



9

Nikaha bir hafta kala evlatlık verildiğini ve aşık olduğu kişinin ağabeyi olduğunu öğrenen Ayşe hanım, anlattıklarıyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşkına uğrattı; '' Annem doğum yaktıktan sonra durumları iyi olmadığı için beni başkasına evlatlık veriyor. 5 yaşındayken evlatlık verildiğim aile, öz annemin bulunduğu mahalleye taşınıyor. Okuldayken birinden hoşlandım. Ardından konuşmaya başladık. 11



10

Nevşehir’de babasıyla birlikte yaşayan 34 yaşındaki E.K., 15 aydır kayıptı. Babasından gelen itirafa göre kızının katili olduğu anlaşılmıştı.



11

17 yaşındaki kızı kandıran üfürükçünün canlı yayında söyledikleri polis ekiplerini harekete geçirdi. Anlı, polis ekiplerinin 17 yaşındkai kızı kandıran Süleyman'ı almaya geldiğin açıkladı. Stüdyodan kaçmak isteyen adamı ise güvenlik görevlileri durdurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR