Caner Erkin Bombası! Yeni Takımı Belli Oldu

Beşiktaş ile artık bağlarını koparan Caner Erkin'e Galatasaray ve Fenerbahçe teklifte bulundu.

25.06.2020-08:41 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-08:26) Caner Erkin Bombası! Yeni Takımı Belli Oldu

Liglerin tekrar başlamasının ardından ilk 11'deki yerini genç oyuncu Rıdvan Yılmaz'a kaptıran Caner Erkin ile yolların ayrılması kesinleşti. Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 750 bin Euro maaş ve 4 bin Euro maç başı ücreti alan Caner'e bu rakamın yarısından daha azı teklif edildi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da kadroda düşünmediği 31 yaşındaki sol bekin önceliğinin Fenerbahçe olduğu ancak G.Saray'ın da devreye girdiği ifade edildi. Nagatomo'nun yerine sol bek arayışlarında olan sarı-kırmızılılar bir süredir alternatiflere bakıyordu. Fatih Terim'in raporuna göre hamlelerini yapan sarı-kırmızılılar eski yıldızını gündemine aldı.

CANER BEŞİKTAŞ'IN PLANLARINDA YOK

Oyuncunun menajeri Batur Altıparmak ise Radyospor'a yaptığı açıklamada "Caner'le konuştuk. Beşiktaş'ın niyetinin başka olduğunu anladık. Sol bek alınıyor, Rıdvan'a şans veriliyor. Caner, Beşiktaş'ın planlamasında yok. Beşiktaş'ta devam etmemeye karar verdik" dedi.

BEŞİKTAŞ'IN SOL BEKİ N'SAKALA OLACAK

Sol beki güçlendirmek adına Alanyaspor ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Fabrice N'Sakala ile anlaşan Beşiktaş, gelecek yıl bu mevkiyi Demokratik Kongolu oyuncu ve Rıdvan Yılmaz'a emanet edecek. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bonservisini eline alacak olan Caner Erkin'in transferi için talimat verdi.

FENERBAHÇE'DEN CANER'E TEKLİF

Öte yandan Fanatik Gazetesi'nin iddiasına göre ise; Emre Belözoğlu’nun yeniden "Çubuklu" formayla görmeyi çok istediği Caner Erkin, Sarı- Lacivertliler’e de yeşil ışık yaktı. Tarafların 1 milyon Euro maaş ve imza parası üzerinde 3 senelik sözleşme konusunda görüştükleri öğrenildi. Fenerbahçe'de taraftarlar ile arası pek iyi olmayan Caner'in son kararı şimdiden merak edilmeye başlandı.

CANER ERKİN 3 BÜYÜK TAKIMDA DA FORMA GİYDİ

Caner Erkin, 2009-2010 sezonunda Galatasaray formasını giymiş, toplam 30 maçta oynarken 3 gol atmış, 4 de asist yapmıştı.Daha sonra F.Bahçe'ye transfer olan Caner, 6 yıl boyunca sarı-lacivertli formayı terletti. 211 maçta 15 gol atıp, 48 asist yaptı. Kısa bir İnter macerasının ardından 2016-17 sezonunda Beşiktaş'a gelen 31 yaşındaki sol bek, 117 resmi maçta 28 asist ve 5 gollük performans sergiledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal