Campbell: 'Taffarel, Kim Olduğumu O Maç Öğrendi'

Trabzonspor formasını 1 sene boyunca giyen Kevin Campbell, bordo- mavili kulüpte yaşadığı zamanları anlattı.

22.06.2020-08:49 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-08:46) Campbell: 'Taffarel, Kim Olduğumu O Maç Öğrendi'

Trabzonspor'un 1998 senesinin yazında 2.5 milyon pound bonservis ücreti verilerek Nottingham Forest'tan kadroya katılan Kevin Campbell, 1 sene oynadığı bordo mavili formayla alakalı hatıralarını anlattı.

Kevin Campbell'ın Trabzonspor hatıraları şu şekilde:

'FUTBOLDAN KEYİF ALMIŞTIM'

"Türkiye ve Trabzonspor anılarımı gururla hatırlıyorum. Gerçekten futboldan, Trabzonlulardan, oranın insanlarından ve tesislerinden keyif almıştım. İngiltere'den gidiyordum ve seviyenin ne olduğunu bilmiyordum."

'TÜRKİYE, İNGİLTERE'DEN İYİYDİ'

"Tesislere gidince şok olmuştum. Türkiye, o yıllarda İngiltere'ye oranla çok ileride bir ülkeydi. Herkesin kendisine ait bir yatak odası vardı. Tesislerdeki sahanın zemini muazzamdı. Sağlık ekibi, İngiltere'ye göre çok daha iyiydi. Şok olmuştum ama gerçekten mutlu da olmuştum."

'G.SARAY'I 5-3 YENDİK'

"Asıl en iyi hatıram ise Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de yendiğimiz maçtı. Onların kalecisi Claudio Taffarel'di. Kadrolarında Hagi, Popescu, Emre Belözoğlu gibi oyuncular vardı. Açıkça daha iyi olan taraf Galatasaray'dı ama biz de fena takım değildik. Onları Ali Sami Yen'de 5-3 yendik ve ben hat-trick yaptım. Maçtan sonra gazeteler çıldırmıştı."

'TAFFAREL'E BENİ SORMUŞLAR'

"Maçtan önce Claudio Taffarel'e, 'Kevin Campbell hakkında ne düşünüyorsun?' diye sormuşlar. Taffarel de 'O kim, bilmiyorum.' demiş. Bu kez maçtan sonra bu sözleri bana sordular, ben de, 'Şimdi Taffarel benim kim olduğumu iyi öğrenmiştir.' demiştim. İnanılmaz oynamıştık. 8 gollü harikulade bir maçtı. Trabzonspor taraftarları için o galibiyet çok anlamlıydı."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal