Camdaki Kız'ın Yıldızı Baba Oldu!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi olan Camdaki Kız’ın yıldızından güzel bir haber geldi. Ünlü oyuncu baba olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

07.12.2021-12:44 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-12:44) Camdaki Kız'ın Yıldızı Baba Oldu!

Her hafta yayınlandığı yeni bölümüyle hayranlarını ekrana kilitleyen “Camdaki Kız” dizisi her yeni bölümüyle reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin başladığı tarihten itibaren büyük bir takipçisi olan Camdaki Kız dizisi içerdiği entrikalarla seyircilerini her hafta bir kez daha şaşırtmayı başarıyor. Geçtiğimiz gece düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde de en iyi dizi kategorisinde birinci seçilen Camdaki Kız ödüle layık görüldü. Seyircileri ekrana kilitleyen diziden bir güzel haber daha geldi. Dizinin yıldızlarından Tolga Çıklaçiftçi baba oldu. 

CAMDAKİ KIZ’IN YENİ BABASI 

Yer aldığı birçok dizi ile oyunculuk performansını konuşturan Tolga Çıklaçiftçi, ekranların sevilen dizisi Diriliş ve Kocan Kadar Konuş gibi filmler ile ekranlara gelmişti. Başarılı oyuncu şu sıralar reyting rekortmeni dizi Camdaki Kız ile gündeme geliyor. Birçok yetenekli isim ile bir arada çalışan Çıklaçiftçi’nin rol arkadaşları Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Süer ve Hande Ataizi gibi pek çok isim yer alıyor. Dizinin sevilmeyen karakteri Cana’nın eşi Alp olarak rol alan Tolga Çıklaçiftçi sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaştı. 

alp

TOLGA ÇIKLAÇİFTÇİ’NİN KIZI OLDU

İki sezondur büyük bir ilgiyle takip edilen Camdaki Kız dizisinin Alp’i baba oldu. Güzel haberi Instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu; “Biri bana ayakta uyuyabilmenin formülünü verebilir mi? Zira gaz çıkarmam icabediyor” sözleriyle takipçilerine paylaştı. Başarılı oyuncu yeni doğan bebeğinin isminin ise Mila olduğunu duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal