Camdaki Kız Hayri'yi Kim Oynayacak?

Camdaki Kız'ın sezon finalinde görünen Hayri karakterini kimin oynayacağı belli oldu. Peki, Camdaki Kız Hayri kim olacak? Camdaki Kız Hayri karakteri kim?

09.06.2021-15:24 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-09:28)

Camdaki Kız sezon finali bölümüne Hayri karakteri damga vurdu. Dizi 9. Bölümüyle sezon finali yapmıştı. Sezon finalinin son sahnesinde Hayri isimli yeni bir karakter diziye katıldı. Son sahnede sadece yüzü görünen Hayri’yi kimin oynayacağı merak konusuydu. Yapılan açıklamaya göre Hayri karakteri için oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile anlaşıldı. Köstendil, yeni sezonda Hayri karakteri ile Camdaki Kız kadrosuna katılacak.  

CAMDAKİ KIZ HAYRİ’NİN GERÇEK HİKÂYESİ NE?

Gülseren Budayıcıoğlu ‘Camdaki Kız’ kitabına göre ilerleyen bölümlerde Sedat ve Nalan aşkı değil, Hayri ve Nalan aşkı konuşulacak. Seyirciler Sedat’ın abisi Muzo ile Nalan arasında bir aşkın yaşanmasını bekliyorlardı. Ama eğer kitaba uygun ilerlenirse Nalan ve Hayri arasında geçecek aşk yeni sezona damga vuracak. Camdaki Kız yeni sezon’da ise Hayri’yi Erkan Kolçak Köstendil canlandıracak.

Kitapta geçen hikâyeye göre; Hayri evli ve 3 çocuk babasıdır. Hem şoförlüğünü hem de korumalığını yapması için şirkette çalışan Hayri, Nalan’ın yanında çalışmaya başlar. Hayri, Nalan’ı sevmeye başlar ve Nalan’ın kötü psikolojisinden istifade ederek onu elde etmek için elinden geleni yapar. Sevgiye aç olan Nalan bu ilgiye kayıtsız kalamaz ve o da Hayri’den etkilenmeye başlar. Ama Nalan, evliyken böyle bir ilişki içinde olamayacak kadar erdemlidir. Bu yüzden Sedat’tan boşanır ve Hayri ile ilişki yaşamaya başlar. İkilinin ilişkisi tam olarak 7 yıl boyunca sürer. Bu sırada Hayri de evlidir. Hatta bir gün çocuklarını ve eşini Nalan ile tanıştırır. Hayri’nin eşi Türkan, Nalan’ı çok sever hatta çocuklarını alıp Nalan ile görüşmeye bile gider. Ona göre Nalan terbiyeli bir kadındır ve bu yüzden bu ilişkiden rahatsızlık duymaz.

Hayri kendini herkesi sevebilecek, aşk adamı olarak tanımlar. Hatta bir gün hala evli ve Nalan ile ilişkisi devam ederken meyhanede tanıştığı bir Laz kızı ile aşk yaşamaya başlar. Kız, Hayri’ye çok bağlanır ve Hayri’den evlenme sözü alır. Fakat Hayri, eşi Türkan’dan ayrılmak istemez. Laz kızı, hem Türkan’ı hem Hayri’yi tehdit etmeye başlar. Daha sonra ise Hayri’yi bıçaklayarak öldürür. Bu durum Nalanı perişan eder.

Nalan ve Hayri, Camdaki Kız’ın ana karakterlerindendir. Kitapta asıl hikâye, Hayri’nin dâhil olması ile başlar. Fakat dizide kitaptaki hikayenin nasıl işleneceğini yeni sezonda belli olacak.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Camdaki Kız sezon finalinde, Nalan ve Sedat’ın düğününü izledik. Düğün günü geldiğinde Nalan çok stresliydi. Düğünden sonra yaşanacaklar onu korkutmaya başladı. Öte yandan Sedat’ı, Cana rahat bırakmadı. Düğünden önce ise ekranlara Muzo ve Sedat’ın konuşması yansıdı. Muzo’nun daha önce de ikisinin hayatına aynı kadının girdiğini söylemesi dikkat çekti. Düğün bitiminde ise Nalan daha da gergin hisseder ve annesine ulaşmak ister. O sıralarda ise Sedat, Cana ile birliktedir. Fakat, Sedat yakalandığından habersizdir. Feride Hanım, Sedat ve Cana’yı bir arada görür.

Nalan ise her yerde annesini arıyordur. En sonunda odasına dönen Feride Hanım’ın kapısına dayanır. Çok korktuğunu ve ona yardım etmesi gerektiğini söyler. Fakat Feride Hanım, artık yardım edemeyeceğini söyler ve kapıyı açmaz. Son sahnede Nalan kapıda ağlarken, ona battaniye veren Hayri’yi görüyoruz.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal