Camdaki Kız’ın Yazarı Gülseren Budayıcıoğlu İtiraf Etti: Gerçek Hikaye Çok Daha Ağır

Perşembe akşamlarının en sevilen dizisi Camdaki Kız hakkında, kitabın yazarı Psikiyatr-yazar Gülseren Budayıcıoğlu, öyle bir itirafta bulundu ki izleyiciler hayrete düştü.

09.04.2021-11:12 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-18:59) Camdaki Kız’ın Yazarı Gülseren Budayıcıoğlu İtiraf Etti: Gerçek Hikaye Çok Daha Ağır

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun rol aldığı Camdaki Kız reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her bölümü olay olan dizinin uyarlandığı kitabın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, herkesin soluk soluğa izledi dizi hakkında itiraflarda bulundu. Budayıcıoğlu, "Herkes abarttığımızı düşünüyor ama gerçeği çok daha fena. Bunu azaltarak yazabildim, gerçeği olduğu gibi veremezdik" şeklinde konuştu.

CAMDAKİ KIZ’IN YAZARI GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU’NDAN İLGİNÇ İTİRAF

Çok izlenen aynı zamanda da tartışmalara neden olan Camdaki Kız’ın yazarı ünlü Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu, katıldığı bir televizyon programında çarpıcı iddialarda bulundu. Budayıcıoğlu, Kitaplarından yola çıkılarak televizyona uyarlanan Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin, Camdaki Kız ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri hakkında merak edilenleri anlattı.

YAPIMCILAR BENİ ÇOK SIKIŞTIRDI

Son dönemlerde reyting rekoru kıran dizilerin birçoğu Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden uyarlama. Bu dizlerin başında 'İstanbullu Gelin', 'Kırmızı Oda', 'Doğduğun Ev Kaderindir', 'Masumlar Apartmanı' ve 'Camdaki Kız' gibi diziler yer alıyor. Budayıcıoğlu, kitaplarını okuyan yapımcıların ‘bunu dizi yapalım’ diye kendisini sürekli aradığını belirterek, "Kitabımı okuyan yapımcılar sık sık 'bunu dizi yapalım' teklifiyle geldiler. 'İstanbullu Gelin'in çok sevilmesi ve Emmy adayı olması motivasyonumu artırdı. 'Kırmızı Oda'da benim çok çalışmam gerekiyor. Bir senaristin tek başına yazabileceği dizi değil. Binnur Kaya'ya 'Böyle devam edersen seni kliniğe alacağım' diyorum." ifadelerini kullandı.

Camdaki Kız

CAMDAKİ KIZ'IN YAŞADIKLARI GERÇEKTE DAHA KÖTÜ

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümüyle reyting rekorları kıran Camdaki Kız hakkında, ‘ o kızın çektikleri asabımı bozuyor’ diyen sunucuya cevap veren Budayıcıoğlu, "O kızın geçmişte neler yaşadığını gerçeği olduğu gibi gösterseydik,'Bu neymiş!' dersiniz. Gerçeği daha da fena. Herkes abarttığımızı düşünüyor ama öyle değil. Ben olabildiği kadar azaltarak yazdım. Gerçekte aile de üst düzey bir aile, ama kıza iyilik adı altında yapılıyor. Televizyondaki hali iyi hali, şekil değiştirdiğimiz doğru zaten aslını gösteremeyiz. Ama kızın yaşadıkları bundan çok daha ağır ve travmaktik" itirafında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal