Camdaki Kız Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi Camdaki Kız, merakla beklenen yapımlardan biri. Vatandaşlar dizi hakkındaki detayları merak ediyor. Peki Camdaki Kız ne zaman başlıyor? Camdaki Kız dizisinin konusu ne? Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kim?

26.02.2021-17:12 - (Son Güncelleme: 26.02.2021-17:12) Camdaki Kız Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Kanal D'de yayınlanması planlanan Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanacak. Dizi, gerçek bir hayat hikayesini konu alıyor. Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu yer alacak. İkili daha önce yine Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden çıkan hikayelerinin uyarlandığı Kırmızı Oda dizisinde rol almıştı.

TV 8'e yayınlanan Kırmızı Oda'da Boncuk ve onun hayali arkadaşı Can karakterine hayat veren ikilinin Camdaki Kız'da da rol arkadaşı olacağı öğrenildi. Diziyi merakla bekleyenler de Camdaki Kız'ın ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız dizisinin konusu ne?

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı gibi dizilerin uyarlandığı ve Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınan gerçek yaşam öykülerine bir yenisi daha ekleniyor. Yapımcılığını OMG Pictures'ın üstlendiği ve Kanal D'de yayınlanacak Camdaki Kız, varlıklı bri aileden gelen Nalan ile farklı bir çevrede yetişmiş Hayri'nin hikayesini konu alıyor.


CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

TV8'de yayınlanan ve sevilen yapım Kırmızı Oda'da oynadığı Boncuk karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Burcu Biricik, Camdaki Kız'da başrol oyuncusunu canlandıracak. Yine Kırmızı Oda'da Boncuk karakterinin hayali arkadaşı olarak rol alan Feyyaz Şerifoğlu da dizinin kadrosunda yer aldı.

Nalan karakterine Burcu Biricik, Hayri karakterine ise Feyyaz Şerifoğlu hayat verecek. Bunun yanı sıra Nihal Menzil ve Enis Arıkan da dizinin kadrosu için konuşulan isimler oldu. Nihal Menzil dizide Hafize rolünü canlandıracak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin kadrosunda Hande Ataizi, Devrim Yakut, Tamer Levent, Nur Sürer gibi isimler de yer alacak.


CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi, 1 Nisan 2021 Perşembe günü seyirciyle buluşuyor. Bununla birlikte Camdaki Kız her Perşembe 20.00'da ekranda olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal