Çalhanoğlu: 'Umarım Serie A Yeniden Başlar'

Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, coronavirüs salgını sebebiyle askıya alınan Serie A'nın kaldığı yerden devam etmesini istediğini söyledi.

23.05.2020-12:27 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-12:24)  Çalhanoğlu: 'Umarım Serie A Yeniden Başlar'

Hakan Çalhanoğlu, Sky Sport İtalia kanalına yaptığı açıklamada, karantina zamanından, Milan’daki geleceğine ilişkin pek çok olay hakkında açıklamalar yaptı.

Coronavirüs salgını sebebiyle 9 Mart'tan bu zamana karşılaşmaların yapılmadığı Serie A’nın tekrardan başlama tartışmaları hakkında konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Umarım şampiyona yeniden başlar, çünkü futbol bizim hayatımız. Ailemle evimde geçirdiğim, karmaşık bir dönemdi. Daha önce yapmadığım şeyleri yaptım. Karım sayesinde biraz yemek pişirmeyi öğrendim. Yumurta yapıyorum." ifadelerini kullandı.

'HEP BİRLİKTE SAHADA OLMAYI ÖZLEDİM'

Ülkedeki halihazırdaki kurallar sebebiyle önceki haftaları kişisel antrenmanlarla geçirmek zorunda kaldıklarını aktaran ve normal idman temposunu özleyip özlemediği sorulan Milan’ın futbolcusu, "Bugünlerde yaptığımız gibi bu şekilde antrenman yapmaktan keyif almıyorum. Birçok takım arkadaşımız eksik. Hep birlikte sahada olmayı özledim. Bu dönemde, bütün oyuncular olarak haberleri yakında tekrar başlayabilme umuduyla izliyoruz. Her hafta, her gün başka bir problem var gibi zihinsel açıdan bu zor bir şey." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal