Çağatay Ulusoy'un Eski Halinden Eser Yok! Ünlü Oyuncuyu Görenler Tanıyamadı

Dizi ve filmlerin aranan yüzü başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un son hali görenleri şaşırttı. Yakışıklılığıyla genç kızların kalbine taht kuran Ulusoy, değişimiyle sosyal medyada olay yarattı.

10.03.2021-15:19 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-16:20)

Yer aldığı her dizi ve filmin altından başarıyla çıkan, oynadığı karakterlere verdiği hayatla oyunculuğunu konuşturan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’dan yeni kareler geldi. Dijital platformda Yeşilçam dizisi ile ekranlara gelen oyuncunun dizideki haliyle, sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları arasındaki fark hayranlarını şaşırttı. Yakışıklı oyuncunun hayranları, ‘’Çağatay Ulusoy’a ne oldu’’ diyerek isyan etti. 

ÇAĞATAY ULUSOY’UN ESKİ HALİNDEN ESER YOK

Figüranlıktan oyunculuğa uzanan ve yer aldığı projelerle adını pek çok dizi ve filmin altına yazdıran Çağatay Ulusoy başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Adını Feriha Koydum, Medcezir, İçerde, Hakan Muhafız, Yeşilçam gibi pek çok dizi ve filmde rol alan Ulusoy gösterdiği oyunculuk performansı ile ekranların aranan yüzü olmaya devam ediyor. Yer aldığı her proje için kendinde fiziksel değişimlere de açık olan başarılı oyuncu, ‘’Barbaros’’ dizisi için aldığı kilolar ve imaj değişimi ile hayranlarını şaşırttı. O eski halinden eser kalmayan oyuncunun değişimi ise meslektaşı İbrahim Büyükak’a benzetildi. 

çağatay

ULUSOY’UN YENİ İMAJI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Oynadığı her role göre farklı bir imaja bürünen Çağatay Ulusoy’un son hali sosyal medyada çok konuşuldu. Kilo alan ve saçları kıvırcık bir şekle bürünen yakışıklı oyuncunun şimdiki hali, dostları Atakan Arslan ve Mustafa Mert Koç ile çekildiği fotoğrafta ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun bu görünümü sosyal medyada İbrahim Büyükak’a benzetildi. Yapılan yorumları gören oyuncu Büyükak ise; ‘’ Arkadaşlar sabahtan beri bana bunu yolluyorsunuz ama bence gayet güzel olmuş, hiçbir sorun yok. Ayrıca o fotoğraf benim üç yıl önceki halim. Şu an çok daha zayıfım ama tipte gözle görülür bir değişiklik yok’’ diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un hayranları ise bu değişimi yeni bir projenin gelebileceğine yönelik bir işaret olarak kabul etti. 

çağatays

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal