Buse Varol’dan Üçüncü Çocuk Açıklaması: Çok İstiyorum

Ünlü şarkıcı Alişan ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Buse Varol, geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olmuştu. Buse Varol’dan üçüncü çocuk açıklaması geldi.

25.02.2021-15:58 - (Son Güncelleme: 04.11.2021-12:03)

Alişan ile olan mutlu evliliğiyle dikkatleri üzerine çeken Buse Varol, ailesi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. İlk çocuklarını 2019 yılında kucaklara alan çift, kısa bir süre sonra ikinci çocuklarını da sağlıkla kucaklarına aldı. Koronavirüs sürecinde kardeşini kaybeden Alişan’la oldukça zor günler geçirdiklerini belirten Varol, kötü günleri elbirliği ile beraber geride bıraktıklarını belirtti. 

BUSE VAROL’DAN ÜÇÜNCÜ ÇOCUK AÇIKLAMSI: TEKRAR ANNE OLMAK İSTİYORUM

2018 yılında ünlü şarkıcı Alişan ile evlenen Buse Varol, o dönem şaşalı bir düğün yaptı. Birçok ünlü ismin akın ettiği Alişan ve Buse çiftinin düğünü haftalarca magazin gündeminden inmedi. Mutlu evliliklerini 2019 yılında dünyaya gelen oğulları ile taçlandıran çift, kısa bir süre önce ikinci çocuklarını da kucaklarına aldı. Doğumdan kısa bir süre kardeşini koronavirüs salgını nedeniyle kaybeden Alişan, oldukça zor günler geçirdi. Bu günlerde eşini biran olsun yalnız bırakmayan Buse Varol, kötü günlerin artık geride kaldığını belirtti. 

SOSYAL MEDYADAN GELEN TÜM SORULARI CEVAPLADI

Mutlu evlilikleri ile her daim dikkatleri üzerine çeken ünlü çift, sosyal medyayı da aktif kullananlar arasında. Buse Varol geçtiğimiz gün yaptığı bir canlı yayında, takipçilerinin merak ettiği soruları cevapladı. 2018 yılında ünlü şarkıcı Alişan ile evlenen ve 2019 yılında oğlu Burak’ı kucağınan Buse Varol, her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Şubat ayında kızları Eliz’i de sağlıkla kucaklarına alan çift, zor günleri el ele atlattıklarını belirtti. Bir takipçisinin tekrardan anne olmak istiyor musunuz? Sorusu üzerine Buse Varol’un verdiği cevap, izleyenleri şaşırttı. Varol, "Evet çok istiyorum. İnşallah olur. Biraz uzun zaman sonra" dedi.

BUSE VAROL KİMDİR?

Başarılı oyuncu Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa'da doğdu. Eğitim Fakültesi'nden mezun olan güzel oyuncu, kısa bir süre özel bir dershanede öğretmenlik yaptı. 2012 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan Buse Varol, bütün dikkatleri üzerine çekti ve uzun bir süre modellik yapmasının ardından oyunculuğa adım attı.

Tozlu Yollar, Arka Sokaklar, eşi ile rol aldığı ve tanışmasına vesile olan Dostlar Mahallesi adlı dizide rol almıştır.

Güzel oyuncu son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Bülent İnal'ın rol aldığı Payitaht Abdülhamid adlı dizide rol almıştır.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Tatlı programının sunuculuğunu yapan Buse Varol, 6 Mayıs 2018 tarihinde Alişan ile nikah masasına oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal