Buse Varol'a Bakan Bir Daha Baktı, Ünlü Oyuncunun Bikinili Pozları Ortalığı Karıştırdı!

Ünlü oyuncu Buse Varol’un yıllar önce katıldığı Miss Turkey yarışmasındaki fotoğrafları sosyal medyada çok konuşuldu. Varol’un eski halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi…

07.02.2021-16:39 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:28) Buse Varol'a Bakan Bir Daha Baktı, Ünlü Oyuncunun Bikinili Pozları Ortalığı Karıştırdı!

Ünlü şarkıcı Alişan ile 2018 yılında dünya evine giren Buse Varol, son zamanlarda sık sık magazin gündemine düşmeye başladı. Ünlü oyuncu ile Alişan’ın boşanacağına dair iddialar gündemi çalkalamaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyada hızla yayılan Buse Varol’un fotoğrafları, magazin gündemini tekrar karıştırdı. İşte Varol’un Miss Turkey’deki o hali ve habere ilişkin detaylar…

BUSE VAROL’U GÖRENLER TANIYAMADI

Alişan’ın oyuncu eşi Buse Varol yeni dünyaya getirdiği bebeği nedeniyle uzun süredir ekranlarda yer almıyordu. Doğumundan sonra fazla kilolarını diyetisyen eşliğinde veren güzel oyuncu, değişimiyle takipçilerini şaşırtmıştı. Fakat asıl şaşkınlık Varol’un eski fotoğraflarının hızla yayılmasıyla başladı. Ünlü oyuncunun 2012 yılında Miss Turkey yarışmasındaki fotoğrafları olay çıkardı. Buse Varol’u tanımakta güçlük çeken hayranları, ünlü oyuncunun şimdiki halini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ünlü oyuncunun eski fotoğrafları sonrasında şimdiki halini görenler, yüzünde birçok estetik işlemin olduğuna dair yorumlarda bulunmaya başladılar. 

buse

VAROL’UN BİKİNİLİ POZLARI OLAY OLDU

Yıllar önce katıldığı Miss Turkey yarışmasıyla tekrar gündeme gelen Buse Varol, yarışmadan herhangi bir derece alamayarak elendi. Ünlü oyuncu yarışmadan ilk 10’a giremeyerek elense de, 31 yaşındaki Varol’un bikinili pozları sosyal medyada olay yarattı. Alişan’ın eşi güzel oyuncu Buse Varol’u tanımakta güçlük çeken takipçileri, fotoğrafları teyit etmekte dahi güçlük çekti. Eski fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla ünlü oyuncunun yaptırdığı estetik operasyonları da gündeme gelmiş oldu. Sosyal medyada gündem olan ve magazinde çok konuşulacak olan bu konuya dair Alişan ve eşi Buse Varol’un ne diyeceği merak edilen konular arasında yer alıyor. 

buse

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal