Bursa'da Tecavüz Girişiminde Bulunan Adamı 'Karlos Köpek' Yakaladı

Bursa’da tenha alanda kadına tecavüz etmeye çalışan şüpheliyi, orada köpek gezdiren kardeşler fark etti. Kaçmaya çalışan adamı kardeşlerin köpeği ‘Karlos’ yakaladı.

07.04.2021-14:03 - (Son Güncelleme: 07.04.2021-14:03) Bursa'da Tecavüz Girişiminde Bulunan Adamı 'Karlos Köpek' Yakaladı

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki Doğa Parkı’nda dün yaşanan olayda, kadın kuaförü F.D., babasını ziyaret etmek için evine doğru gitmeye başladı. Bu sırada toprak yolda karşısına çıkan kimliği belirsiz şahıs, kadını zorla tutarak ormanlık alana götürdü. Burada F.D.’yi darp eden şüpheli, daha sonra tecavüz etmeye çalıştı.

PİTBULL KURTARDI

Olayın yaşandığı sırada Veysi Solmaz ile kardeşi Murat Solmaz yanlarındaki 'Karlos' isimli pitbull cinsi köpeği gezdirmek üzere ormanlık alana gitti.

 Kadının çığlıklarını duyan kardeşler, sese doğru gittiklerinde, bir adamın F.D.’ye tecavüz girişiminde bulunduğunu fark edip müdahale etti. Şüpheli kaçmaya başlarken, 'Karlos' isimli köpek şüpheliyi yakaladı.

Olayı duyan çevredeki esnaf ise şüpheliyi sokak ortasında darp etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Ormanlık alanda baygınlık geçiren F.D., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, esnafın elinden kurtarılan şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal