Bursa’da Camilerde Gönüllü Temizlik Yapıldı

Bursa’da yardımsever vatandaşlar tarafından cami temizliği yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine ‘mahalle gönüllüsü’ olarak katılım sağlayan vatandaşlar, ramazan ayı dolayısıyla birlikte camilerde gönüllü temizlik çalışması gerçekleştirdi.

14.04.2021-17:06 - (Son Güncelleme: 14.04.2021-17:06) Bursa’da Camilerde Gönüllü Temizlik Yapıldı

Bursa’da anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Gönüllülük kavramının daha geniş kitlelere ulaşması, günlük bir parçası olması, gönüllü yapılan çalışmaların yerel, ulusal ve global platformlarda bilinmesi hedefiyle Büyükşehir Belediyesi kapsamında başlatılan Bursa Mahalle Gönüllüleri hareketi giderek daha fazla tanınıyor. 

CAMİLERİN TEMİZLİĞİ İÇİN SEFERBER OLUNDU 

Az zamanda bini aşan bir hizmet ordusuna dönüşen mahalle gönüllüleri, ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtımı, sahipsiz sokak hayvanlarının beslenmesi, 65 yaş üstü vatandaşların tek tek evde ziyaret edilmesi; okullara mini spor salonları kazandırılması gibi projelerin ardından şimdi de camilerin temizliği için seferber olundu. 

TARAFINDAN DİP KÖŞE TEMİZLENDİ 

Yıldırım İlçesi sınırlarındaki Kaplıkaya ve Huzurlar Camileri, Büyükşehir Belediyesi’nin gönüllüleri tarafından baştan aşağı temizlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal