Bursa'da Buhar Kazanı Patladı!

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir mobilya fabrikasında buhar kazanı patladı. 1 işçi hayatını kaybetti, 4’ü ağır 6 işçi de yaralandı.

20.02.2021-13:23 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-13:23) Bursa'da Buhar Kazanı Patladı!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Akhisar Mahallesi’nde faaliyet gösteren mobilya fabrikasında, saat 10.30 sıralarında buhar kazanı henüz bilinmeyen sebeple patladı. Büyük sesle meydana gelen patlamanın ardından küçük çaplı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi gönderildi. Yangını kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri, işçileri tahliye etti.

Fakat patlama sebebiyle enkaza dönen alanda bulunan İlhan Doğan (47) adlı işçi öldü. Esengül Arslan (47), Murat Baydan (25), Altun Koçak (47), Melahat İpek (61), Bayram Göksu (25) ve Daaed Ataya (25) isimli işçiler de yaralandı.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi ile çevredeki özel hastanelere kaldırılan yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğunu bildirdi.

Diğer taraftan büyük panik yaşanan fabrikada, vardiya amiri yaralı ya da ölenlerin tespiti için tüm çalışanları kapı önünde toplayarak, adlarını okuyarak, yoklama yaptı.

Kadınlar işçilerin gözyaşlarına hakim olamadığı patlamayla ilgili polis ekipleri, soruşturma başlattığını söyledi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal