Burdur’da Yaşlı Çift Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Burdur'da talihsiz bir kaza yaşandı. Hafif ticari araçla kamyonet seyir halinde çarpıştı. Çıkan kazada otomobilde olan yaşlı çift hayatını kaybetti. Olay yerine 112 acil servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

16.04.2021-18:06 - (Son Güncelleme: 16.04.2021-18:06) Burdur’da Yaşlı Çift Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Talihsiz kaza, Burdur'da Organize Sanayi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgiye göre Mevlüt Arıkan idaresindeki 07 CSK 09 plakalı kapalı kasa Mercedes marka kamyonet, 81 yaşındaki İbrahim Parlak yönetimindeki Wolksvagen marka 15 NE 560 hafif ticari araç ile çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine 112 acil servis, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

KAZA YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

Sağlık ekipleri, sürücü Parlak'ın kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Parlak'ın yanında bulunan 73 yaşındaki eşi İlkay Parlak ile diğer sürücü Mevlüt Arıkan ise Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Aynı araçta bulunan eşi İlkay Parlak da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI 

Hafif yaralanan Arıkan ise hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından emniyete götürüldü. Devlet Hastanesi morgu önüne gelen yaşlı çifttin kızı ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal