Sinan Akçıl Eşi Burcu Kıratlı'nın Öpüşme Sahnelerine İzin Vermedi!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, tiyatroda sahne alacak eşi Burcu Kıratlı için sorulan öpüşme sahnelerine izin vermedi. Şarkıcı, böyle bir soru bana sorulmaz diyerek tavrını ortaya koydu.

10.02.2021-11:02 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-11:30) Sinan Akçıl Eşi Burcu Kıratlı'nın Öpüşme Sahnelerine İzin Vermedi!

Geçtiğimiz günlerde Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel’in rol aldığı tiyatro oyununda, oyuncunun partneri İrfan Kangı’nın Alkan’dan öpüşme izni alması sosyal medyada olay olmuştu. Oyun sırasında Hamdi Alkan’a dönen Kangı; “Hamdi Ağabey şimdi Selen Hanım'ı öpeceğim ama sonra bu ilişkimizi etkilemesin öpebilir miyim? Benim eşim de burada, hanım beni eve almayacak” diyerek garip bir istekte bulunmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen ve sosyal medyada da çok konuşulan bu haberden sonra Sinan Akçıl’ın tavrı çok net oldu.

BURCU KIRATLI’YA AKÇIL’DAN VETO

Türkiye Beyazay Derneği, geçtiğimiz günlerde bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte sahne alan şarkıcı Sinan Akçıl eşi Burcu Kıratlı hakkına sorulan sorulara yanıt verdi. Güzel oyuncunun yakın zamanda tiyatro sahnesine çıkacağını müjdeleyen Akçıl, bomba açıklamalar yaptı. Yakın zamanda çok konuşulan olaylar arasında yer alan Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel’in öpüşme sahnesi şarkıcıya hatırlatıldı. Bunun üzerine basın mesupları; “Rol arkadaşı Burcu Hanım’la öpüşmek için sizden izin istese, verir misiniz?” diye bir soru yöneltti. 

ÖPÜŞME SORUSUNA CEVAP GECİKMEDİ

Muhabirlerin Burcu Kıratlı hakkında sorduğu soruları yanıtlayan Sinan Akçıl’dan, öpüşme yanıtı gecikmedi. Ünlü şarkıcı eşi oyuncu Kıratlı hakkında; “O (Burcu Kıratlı) bana böyle bir şey soramaz. Sorsa bile bu konuda bir ‘evet’im yok” ifadelerini kullandı. Şarkıcı Sinan Akçıl verdiği bu yanıtla, Hamdi Alkan’ın verdiği izin gibi anlayışlı olamayacağını da belirtmiş oldu. 

Ünlü çiftin yakın bir zamanda verdikleri röportajda, çocuk konusunun üzerine düşülmüştü. Akçıl-Kıratlı çifti çocuk istedikleri dillendirilince, muhabirler yine o konuyu sordu. Akçıl ise; Çalışmalara devam ediyoruz demek bana saçma geliyor. İnşaat değil, çocuk bu istiyoruz” dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal