El Ele Yakalanmışlardı, Burcu Esmersoy'un Gizemli Yakışıklısının Mesleği Herkesi Şaşırttı!

Son zamanlarda yüzüne yaptırdığı işlemle çok konuşulan Burcu Esmersoy yeni bombayı patlattı. Aşk orucunu bozan ünlü sunucu sevgilisiyle yakalandı.

11.03.2021-08:53 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-10:57)

Yaş almayan ünlülerden biri olan Burcu Esmersoy, güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor. Güzel sunucu son zamanlarda yüzüne yaptırdığı estetik işlemlerle gündeme gelmişti. Hakkında çıkan bu haberleri yalanlayan ve yalnızca göz kapağındaki yağ bezelerine dair bir işlem yaptırdığını söyleyen Esmersoy, ne söylese de takipçilerini inandıramamıştı. Güzel sunucu ise asıl bombayı geçtiğimiz akşam patlattı. Ünlü sunucu yeni sevgilisiyle güzel bir aşka yelken açtı. 

BURCU ESMERSOY YENİ SEVGİLİSİYLE YAKALANDI

İş insanı Berk Suyabatmaz ile güzel bir evliliğe imza atan Esmersoy, 2019 yılında evliliğini sonlandırma kararı almıştı. Suyabatmaz ile boşanmasının ardından ismi çok kişiyle anılmayan güzel sunucu geçtiğimiz akşam sevgilisiyle yakalandı. Uzun süredir kalbinin boş olduğunu bilinen sunucu, sevgilisiyle herkesi şaşırttı. Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen ikili, arabaya binip uzaklaşmak isterken Burcu Esmersoy soruları tamamen yanıtsız bırakmadı.

ESMERSOY: YAKALANMADAN İYİ İDARE ETMİŞİZ

45 yaşındaki güzel sunucu Burcu Esmersoy’un güzelliğinin sebebi ortaya çıktı. Yüzüne yaptırdığı işlemlerin yanı sıra, ünlüler camiasının yaş almayan kadınlarından biri olan Esmersoy sırrını daha fazla saklayamadı.  Esmersoy’un kameralara yansıyan hal ve tavırları aşk yaramış dedirtti. Ünlü sunucuyu yakalayan muhabirler Burcu Esmersoy’un yanındaki kişiyi öğrenmek için sorular sordu. “Burcu hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun. İlişkiniz ne zaman başladı?” sorusuna güzel sunucu ilişkilerinin yeni başlamadığını ifade ederek; “Artık hayırlı olsun deyin. İlişkimiz uzun zamandır sürüyor” yanıtını verdi. 

burcu

BURCU ESMERSOY’A AŞK YARADI

Sosyal medyayı aktif kullanan ve trendleri takip eden ünlüler arasında yer alan Burcu Esmersoy, yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ünlü sunucu son zamanlarda yaptırdığı estetik işlem iddialarıyla gündeme gelse de, asıl bombayı bu işlemlerin arkasına saklamış oldu. Burcu Esmersoy ismini vermekten kaçındığı sevgilisi ile uzun bir süredir aşk yaşadığını ifade etti. Güzel sunucunun bu halleri, demek ki aşk yaramış dedirtti. Uzun bir aranın ardından Esmersoy’u sevgilisiyle yakalan gazeteciler; “Uzun zamandır hayatınızda kimse yok. Sevgilinizi tanıyalım. Beyefendinin ismi nedir?” diye sorunca ünlü sunucu cevap olarak; “Demek ki yakalanmadan iyi idare etmişiz. Beyefendiyi sormayın, tanımaya gerek” şeklinde konuştu. 

GİZEMLİ YAKIŞIKLININ KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz akşam sevgilisiyle birlikte yakalanan Burcu Esmersoy’un yakışıklı sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. İsminin ve işinin sır gibi saklandığı yakışıklının gizemli halleri sona erdi. Ünlü sunucunun sevgilisinin kendisinden 15 yaş küçük bir yazılımcı olduğu öğrenildi. Uzun bir aradan sonra ilk defa bir sevgilisiyle yakalanan Esmersoy’un gizemli aşkı oyun yazılımları yapan Nazım Akmandil olduğu belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal