Burcu Biricik’ten Çocuk İtirafı: Hayranları Bu Habere Çok Sevinecek

Son dönemlerde yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, magazincilerin ‘Çocuk düşünüyor musunuz?’ sorusuna öyle bir cevap verdi ki, hayranları duyunca çok şaşıracak.

05.02.2021-12:24 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-11:22) Burcu Biricik’ten Çocuk İtirafı: Hayranları Bu Habere Çok Sevinecek

Son dönemlerde yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, magazincilerin ‘Çocuk düşünüyor musunuz?’ sorusuna öyle bir cevap verdi ki, hayranları duyunca çok şaşıracak.

Hem yeteneği hem de güzelliğiyle oldukça konuşulan, Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Kameralara yakalanan güzel oyuncu, magazinci arkadaşların çocuk sahibi olmak istiyor musunuz? Sorusuna biraz sitemli bir tavırla cevap verdi.

ÇOCUK İSTİYORUZ AMA VAKTİMİZ YOK

Birçok başarılı proje ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, son dönemlerde Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki performansıyla, izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda uzun süredir beraber olduğu Emre Yetkin’le hayatını birleştiren Biricik, her fırsatta eşiyle eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaşıyor. Hayranları tarafından büyük beğeni toplayan Biricik’in, mutlu evliliği de gözlerden kaçmıyor. Hal böyle olunca da güzel oyuncunun ne zaman anne olacağı, hayranları tarafından merak uyandıran bir konu. Magazinci arkadaşların ‘Çocuk sahibi olmayı istiyor musunuz?’ sorusuna ise ‘istiyoruz ancak çok yoğun olduğumuz için vaktimiz yok’ yanıtını verdi. 

Burcu Biricik'ten çocuk açıklaması

BURCU BİRİCİK BAŞARISININ SIRRINI VERDİ

Oldukça yoğun çalıştıklarını ve boş vakitlerinde kendilerine zaman ayırmayı ihmal etmediklerini dile getiren güzel oyuncu, şu an Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki başarılı performansı hakkında merak edilenleri cevapladı. Başarılı performansının sırrı sorulan güzel oyuncu, "Güzel bir ekiple, usta oyuncularla çalışıyoruz. O yüzden her şey bir tık daha kolay oluyor bizim için. Hepimiz mutluyuz. Bu da benim başarımı artırıyor" dedi. 

CAMDAKİ KIZ’IN NALAN’I DEĞİŞİYOR MU?

Son günlerde magazin kulislerinde dönen bir söylentiye göre başarılı dizi Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik’in, diziden ayrılacağı ve Nalan karakterini ise Buse Varol’un canlandıracağı yönünde. Henüz konuya dair ilgili taraflardan bir açıklama gelmedi. Burcu Biricik’in kısa bir süre önce kaza geçirmesi ve üst üste ağıt travmaları olan karakterleri canlandırmasının kendisini çok yıprattığı da yine konuşulan konular arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal