04.07.2020-18:18 (Son Güncelleme:28.03.2024-21:32)


1

Sevdiklerimizi mutlu etmek, eğer bir kabahat işlediysek gönüllerini almak veya özel günlerde aklımızda olduklarını göstermek için birbirinden güzel mis kokuya sahip olan çiçekler imdadımıza yetişir. Ancak envai çeşit çiçek arasında karşımızdaki kişinin beğenebileceği çiçeği seçmekte zorlanabiliriz. Bu noktada başvurabileceğimiz bir merci var. Onlarda burçlar! Sevdiğiniz kişiye çiçek göndermek istiyor ancak hangi çiçeği göndereceğinizi bilemiyorsanız burcundan yardım alabilirsiniz. Sizin için hangi burcun hangi çiçekten hoşlandığını bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…



2

Koç Burcu

Koç Burcu

Yüksek enerjiye sahip olan Koç burçlarına çiçek hediye edecekseniz özellikle beyaz ve kırmızı tonlarındaki çiçekleri tercih etmelisin. Sümbül, papatya ve gerbera gibi çiçekleri tercih edebilirsiniz.



3

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Bir şeyin göze estetik görünmesine önem veren Boğa burçları için en ideal çiçek laledir. Alternatif olarak da kırmızı gül ve karanfilden faydalanabilirsiniz.



4

İkizler Burcu

İkizler Burcu

Duygusal yönleri güçlü olan İkizler burcu için en doğru tercih; romantizmin temsilcisi olan güldür. Birçok farklı rengi bulunan gül çiçeğiyle İkizler burcunu etkilemek ve onlara kendini değerli hissettirmek oldukça kolaydır.



5

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Sevdiği kişilere düşkün olan duygusal yapıdaki Yengeç burçları için, narin ve hassas çiçekler tercih edilmelidir. Zambak ve anemon çiçeği Yengeç burçları için oldukça ideal çiçeklerdir.



6

Başak Burcu

Başak Burcu

Uyumlu olmaları ile bilinen Başak burçları için en ideal çiçek papatyadır. Birçok çeşidi bulunan papatyanın margit türü Başak burçları gibi her ortama ayak uydurabilirler.



7

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Karakter olarak güçlü olan ve ihtişamı seven Aslan burçlarına çiçek hediye edecekseniz, tercihinizi orkideden yana kullanmalısınız. İhtişamıyla göz dolduran orkideler, Aslan burçlarının kendini eşsiz ve özel hissetmesini sağlar.



8

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Estetik algıya sahip olan Terazi burçları, çiçeklere özel bir ilgi beslemektedir. Özellikle rengarenk olan gösterişli ve estetik çiçekler tam olarak Terazi burçları içindir. Dalya ya da diğer adıyla yıldız çiçeği ihtişamlı görüntüsü ile Terazi burçlarının gönlünü fethedebilir.



9

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Doğaya ekstra ilgi duyan ve hayattan keyif almayı bilen Akrep burçları için en ideal çiçek dağ çiçekleridir. Centiyane gibi dağ çiçekleri Akrep burcunu etkilemek ve yüzünü güldürmek için uygun bir çiçektir. Alternatif olarak kırmızı karanfilden de faydalanabilirsiniz.



10

Yay Burcu

Yay Burcu

Zarif ve narin bir kişiliğe sahip olan Yay burçları için en ideal çiçek beyaz renkli zambak veya leylak çiçeğidir. Saksı çiçeği yetiştirmeyi seven Yay burçları için bakımı son derece kolay olan menekşelerde iyi bir tercih olabilir.



11

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Zorluklara karşı her zaman güçlü duran ve enerjisini hiç kaybetmeyen Oğlak burçlarına hediye edilebilecek en güzel çiçek ya kamelyadır ya da amaril çiçeğidir. Özellikle zorlu şartlar altında bile büyüyebilen ve güzelliğinden hiçbir şekilde ödün vermeyen amaril çiçeği, güçlü bir kişiliğe sahip olan Oğlak burçları için ideal bir çiçektir.



12

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçları için en doğru çiçek kesinlikle kardelendir. Kar altında kaldığında bile açabilen ve -15 derece sıcaklığa dayanabilen kardelen çiçeği ile Kova burcunu mutlu edememeniz imkânsız. Alternatif olarak da kartopu çiçeğinden faydalanabilirsiniz.



13

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık burcunun en belirgin özelliği duygusal olmasıdır. Duygusal oldukları kadar cana yakın olan Balık burçları içi en ideal çiçek nergis çiçeğidir. Güzelliğin simgesi olan nergis çiçekleri, kokusu ile bulunduğu atmosferin tüm havasını değiştirebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR