Burak Yılmaz Süper Lig'e geri mi dönüyor? Kral tercihini yaptı

Fransa takımlarından Lille'de oynayan Burak Yılmaz'ın sözleşmesi bu sezon sonunda bitmektedir. Lille'in yaşamış olduğu tarihi şampiyonlukta rol oynayan Burak Yılmaz Lille'den ayrılarak Süper Lig'de forma giymeye hazırlanıyor. Tercihini İstanbul takımlarından yapacak olan Burak Yılmaz'ın adı Beşiktaş ile anılıyor.

13.03.2022-22:47 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-22:48) Burak Yılmaz Süper Lig'e geri mi dönüyor? Kral tercihini yaptı

Fransız kulüplerinden Lille'de oynayan Burak Yılmaz'ın bu sezon sözleşmesi bitiyor. Kariyeri adı yeni adımlar atan Burak Yılmaz Lille'de bu sezon istatislikleri geçtiğimiz seneye göre oldukça kötü ilerlediği için Lille'den ayrılarsak Süper Lig'de forma giymeye hazırlanıyor. Son kez Süper Lig'de forma giydikten sonra futbola veda etmek isteyen Yılmaz, tercihini İstanbul takımlarından yana kullanacak. Geçtiğimiz hafta ismi Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz'ın ismi şimdilerde VavaCars Fatih Karagümrük ile de anılmaktadır. 

Burak Yılmaz Türkiye Süper Lig'de geri dönüyor

Hocasıyla arası çok iyi değil

Geçen sene şampiyonluk yaşadığı teknik direktör Christophe Galter ile araları çok iyi olan Burak Yılmaz'ın bu sezon takıma gelen teknik direktör Jocelyn Gourvennec ile araları çok iyi değil. Chelsea maçı öncesinde Burak Yılmaz hakkında konuşan teknik direktör Jocelyn Gourvennec, oyunculara iyi bir antrenör olmak için onları tanımak gerektiğini Burak Yılmaz'ın kanlı canlı biri olduğunu söyledi. Burak Yılmaz'ın bazen çok sakin olduğunu ama bazen ise çok gergin olduğunu belirten Teknik Direktör Gourvennec, Burak Yılmaz duygularının yatıştığı zaman iletişim kurduklarını bazen tartışma yaşasalar da her zaman yapıcı olduklarını dile getirdi. 

Burak Yılmaz'ın bu sezon istatistikleri düştü

Geçtiğimiz sezon takımıyla şampiyonluk yaşan Burak Yılmaz bu sezon iyi bir performans sergileyemedi. Ligue 1'de "şut başına gol" ve "maç başına kaçırılan net fırsat" istatistiklerinde en başarısız oyunculardan birisi olan Burak Yılmaz geçtiğimiz sezon adeta şov yaparken bu sezon çıktığı toplam 22 maçta sadece 4 gol atabildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal