Burak Yılmaz, Portekiz maçında kaçırdığı penaltı nedeniyle hala şok içerisinde olduğunu ve sabaha kadar uyuyamadığını söyledi

A Milli Takım'ın Portekiz ile oynadığı Play-Off karşılaşmasında son dakikalarda penaltı kaçırmasının ardından Milli Takım kariyerini sonlandıran Burak Yılmaz, kaçırdığı penaltıyı unutamayacağını söyledi.

26.03.2022-10:07 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-10:07)

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Play-Off mücadelesinde Portekiz'in konuğu olan A Milli Futbol Takımımız, 2-1 devam eden karşılaşmanın son dakikalarında Burak Yılmaz ile penaltı atışından yararlanamadı ve ardından kalesinde gördüğü gol ile sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Kral Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı

A Milli Takım adına büyük bir hayal kırıklığı yaratan karşılaşmanın ardından tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Milli Takım kariyerine son verdiğini açıklamasıyla birlikte gündeme bomba gibi düşmeyi başarmıştı.

Burak Yılmaz Portekiz kaçan penaltı

Burak Yılmaz'dan penaltı ve Milli Takım sözleri

Portekiz maçının ardından Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'e açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, kaçırdığı penaltı ve Milli Takım'ı bırakma kararı hakkında söylediği sözlerde ;

' Nasıl atamadım, hâlâ şok içindeyim. Bu penaltıyı, ömrüm boyunca her gece atacağım belki de uyumadan, rüyamda. Penaltıyı kazanınca tüm arkadaşlarım topu bana bıraktı. Ben de atmak istekliydim. Müthiş heyecanlandım. Arkamda bütün ülke insanlarının sorumluluğu vardı. Zemin ıslak ve yumuşaktı. Sert vurma isteğim topu yükseltti. Topun auta gittiğini görünce kahroldum. Penaltıyı atsaydım Portekiz’i elerdik. En çok ülkem için üzüldüm. Maçtan sonra başkanımız Nihat Özdemir, Stefan Kuntz ve takım arkadaşlarım bana destek oldu. En çok Kuntz üzüldü. Benimle birlikte ağladı. Lille takımındaki arkadaşlarım da arayıp moral verdiler. Sabaha kadar uyayamadım. Çok üzgünüm. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal