Aldatılan Burak Sergen’den Üzen Açıklama

Birkaç ay önce nikah masasına oturduğu genç eşi tarafından aldatılan Burak Sergen, kendisini aldatan Nihan Ünsal’la ilgili ilk defa konuştu.

12.05.2021-18:18 - (Son Güncelleme: 07.10.2021-17:39)

Henüz 4 ay önce dünyaevine girdiği Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı ortaya çıkan Burak Sergen sessizliğini bozdu. Çok kısa süre önce kovide yakalanıp uzun süre hastane tedavi gören ve zor günler yaşayan Burak Sergen’in henüz yeni tedavi olup yeni hayatına döndüğü günlerde bu acı haberi almasıyla dünya başına yıkılmıştı. Aldatıldığını öğrendiği günden bugüne kadar  sessizliğini koruyan Burak Sergen evliliği ve aldatılması hakkında ilk defa konuştu.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada çok üzgün olduğunu ve sarsıldığını açıklayan Sergen mahkeme sürecinin başladığını basın mensuplarıyla paylaştı. Burak Sergenn’in  avukatı bugün dava için gerekli başvuruları yapıp mahkeme sürecinin başlamasını sağlayacak. Avukatının tüm delillerle ve bulgularla konuyu mahkemeye taşıyacağını dile getiren Sergen adalete olan güveninin sonsuz olduğunu da sözlerine eklemiş.

Burak Sergen ve Nihan Ünsal

BURAK SERGEN VE NİHAN ÜNSAL ARASINDA NE OLMUŞTU

Burak Sergenle yaklaşık 4 ay önce dünya evine giren Nihan Ünsal bu süreç zarfında bir de kovid hastalığı atlatan eşini aldatmıştı. Aldattığı yönündeki fotoğrafları magazinde gören Burak Sergen adeta bir yıkım yaşamıştı. Yaşanan bu olay çiçeği burnunda evliliğin sadece 4 ay içerisinde ihanetle son bulmasına sebep olmuştu. 34 Yaşında olan Nihan Ünsal 60 yaşındaki eşi Burak Sergeni Özer Kocaer isimli kişi ile aldatmıştı.

Nihan Ünsal'ın aldatma fotoğrafı


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal