Burak Sergen’in Sağlık Durumu Nasıl?

3 hafta önce evinde rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırılan ve durumu ağırlaştığı için entübe edilen ünlü oyuncu Burak Sergen’den sonunda güzel haber geldi.

04.05.2021-13:02 - (Son Güncelleme: 04.05.2021-13:02) Burak Sergen’in Sağlık Durumu Nasıl?

Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal, ünlü oyuncu Burak Sergen’in son durumunu hakkında bilgi verdi : ‘Burak entübeden ayrıldı ama yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Gün geçtikçe durumunu iyiye gidecek inşallah’ dedi.

'TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDECEK'

Yaklaşık 3 haftadır tedavi altında olan ünlü oyuncu Burak Sergen'den son dakika haberi geldi. Ünlü oyuncunun oğlu Cansın Sergen babasının entübeden çıkarıldığını duyurdu.

‘Sadakatsiz’ dizisinde ‘Haluk’ karakterini canlandıran Burak Sergen, 11 Nisan'da evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Coronavirüse yakalanan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Sergen bilgilendirip, daha iyi solunuma ulaşabilmesi için entübe edilmişti.

Uzun tedavi sürecinin ardından Sergen'den güzel haber geldi. Cansın Sergen babasının durumunun iyi yönde ilerlediğini söyledi. Sosyal medya hesabından paylaşım da bulunan Cansın Sergen, 'Arkadaşlar babam entübeden çıkarıldı, en yakın zamanda yoğun bakıma alınacak. Durumu iyiye gidiyor' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal