Bülent Korkmaz'dan Fatih Terim İle Yaşadıkları Gerilim Hakkında Açıklama!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında İstanbul'da deplasmanda Galatasaray'ı mağlup eden Alanyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz maçın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

19.09.2021-19:46 - (Son Güncelleme: 19.09.2021-19:46) Bülent Korkmaz'dan Fatih Terim İle Yaşadıkları Gerilim Hakkında Açıklama!

Alanyaspor'da Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Galatasaray karşılaşmasında Daniel Candeias'ın son dakikalarda ağlara gönderdiği gol ile 1-0 galibiyete uzanan Alanyaspor'da yüzler gülüyor.

BÜLENT KORKMAZ'IN AÇIKLAMALARI...

İstanbul deplasmanından 3 puanı karşılaşmanın son anlarına doğru bulduğu gol ile kazanan Alanyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Alanyapor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Galatasaray galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

FUTBOLCULARIMI TEBRİK EDİYORUM

Galatasaray, hafta içi çok iyi bir oyunla çok önemli ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Onun moral ve motivasyonuyla bizim karşımıza çıktılar. Bizim için zor bir süreç olacağını biliyorduk. Takımıma, özellikle koşucu oyunculara engel olmamız ve onlara karşı aynı reaksiyonu göstermemiz gerektiğini anlattım. Bunu yaptık. Savunma olarak da enine-boyuna çok iyi daralttılar. Hücuma çıkarken paslarımızda daha dikkatli olsaydık, daha fazla pozisyona girebilirdik ama futbolda bunlar oluyor. Önemli olan buradan galibiyetle ayrılmaktı. Futbolcularımızın hem oynadıkları futbol hem de mücadeleleriyle galibiyeti hak ettiğini düşünüyorum. Kendilerini tebrik ediyorum.

FATİH TERİM'E SAYGISIZLIK YAPMADIM!

Galatasaray'ın eski oyuncusuyum. Maç içinde Fatih hoca ile konuşmam kadar normal bir şey yok. Bir teknik direktör diğeriyle konuşuyor. Benimle Fatih hoca arasında bir tartışma olmadı. Benim bir teknik direktöre, Fatih Terim'e saygısızlık yapmak gibi bir kişiliğim yok. Benim hiçbir meslektaşıma karşı saygısızlığım olmaz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal