25.05.2022-08:48 (Son Güncelleme:08.04.2023-16:11)


1

Dünya evine girmeden önce Bülent Ersoy'un 14 sene boyunca Birol Gürkanlı ile nişanlılık yaptığını bilmeniz bir ön bilgi olarak yeterli.



2

Takvimler 1998 yılını gösterdiğinde de magazin dünyası, Bülent Ersoy'un Çeşme tatili esnasında tanıştığı bir beyefendi ile evlenmesiyle çalkalanıyordu.



3

Cem Adler adlı bu genç, o zamanlar 17 yaşında, Diva da 46 yaşındaydı. Bu evlilik için Cem Adler'in ailesinin onay vermesi gerekiyordu, verdiler de... Bülent Ersoy, kayınvalidesiyle oldukça yakın dosttu aynı zamanda.



4

Fakat 1 yıl sonra çift Cem Adler'in Ersoy'u aldatması sebebiyle boşandı. Ardından da tarafların birbirini oldukça tuhaf şeylerle suçlama kısmı başlıyor.. Fatma Adler, Bülent Ersoy'un katıldığı bir programa bağlanıp şu açıklamada bulundu: "Ben Çeşme'de gümüşçülük yapıyordum. Cem Adler 17 yaşındaydı. Bülent Ersoy, dükkana uğramış. Bir de geldim Cem yok, alıp restorana götürmüş. Gittim beni almadılar... Bana korkma bir şey olmaz, sohbet ediyorlar dedi. Ben evime döndüm. O günden sonra birlikte gezmelere başladılar. Ben çok üzüldüm... O zamanlar yanlarında olmaya mecburdum. Oğlumu kaybetmemek adına yanlarında gözüktüm hep... Bizi tehdit ettin. Oğlumun yaptığı işlere engel oldun... Senin yüzünden oğlum homoseksüellikle suçlandı, iş kuramadı... Ve hiç sevmediği bir ülkeye, Almanya'ya gidip, 4 yıl boyunca psikolojik tedavi gördü."



5

Fatma Adler "Bülent Ersoy ve ben bu çocuğa yaşattıklarımızdan dolayı cehennemin en dibinde yer alacağız" demişti fakat Bülent Ersoy, rahatlığından ödün vermeden olaylara şu sözlerle yanıt vermişti: "Ben insanlar için ancak milli piyangoyum, milli piyangoyu kaybettikten sonra böyle durumları yaratabiliyorlar. Bunlar hiçbir yerde dikiş tutturamamış, kaybetmiş insanların feryatları. Kesin ve net olarak ben insanlar için bir milli piyangoyumdur. Bir tek söz söyleyeceğim; 17 yaşındaki bir çocuk kanunlar çerçevesinde evlilik yapabilir mi? Kanunen ailesi izin vermeden evlenebilir mi? Demek ki ailesi imza vermiş de evlenmiş Cem Adler... Ben tabanca zoruyla mı imza attırdım bu insanlara? Şu anda neden ağlıyor? Ben mafya kadın mıyım? Hadi mafyayım, şimdi bunları söylüyorken korkmuyor mu? Aldatıldığım için ayrıldım dedim ama asıl şeyleri söylersem... Bana yakışmaz içimde tutacağım.''



6

Cem Adler ile Bülent Ersoy adları artık yan yana gelmiyordu. Popstar Alaturka başlamış, Diva, kostümleri ve ani çıkışlarıyla tekrar dikkatleri üzerine toplamıştı. "Ben insanlar için ancak milli piyangoyum, milli piyangoyu kaybettikten sonra böyle durumları yaratabiliyorlar. Bunlar hiçbir yerde dikiş tutturamamış, kaybetmiş insanların feryatları. Kesin ve net olarak ben insanlar için bir milli piyangoyumdur. Bir tek söz söyleyeceğim; 17 yaşındaki bir çocuk kanunlar çerçevesinde evlilik yapabilir mi? Kanunen ailesi izin vermeden evlenebilir mi? Demek ki ailesi imza vermiş de evlenmiş Cem Adler... Ben tabanca zoruyla mı imza attırdım bu insanlara? Şu anda neden ağlıyor? Ben mafya kadın mıyım? Hadi mafyayım, şimdi bunları söylüyorken korkmuyor mu? Aldatıldığım için ayrıldım dedim ama asıl şeyleri söylersem... Bana yakışmaz içimde tutacağım.''



7

Cem Adler ile Bülent Ersoy adları artık yan yana gelmiyordu. Popstar Alaturka başlamış, Diva, kostümleri ve ani çıkışlarıyla tekrar dikkatleri üzerine toplamıştı.



8

Fakat dedikodular başlamıştı bile... Popstar Jüri Üyesi Ersoy'un adı yarışmacılardan biriyle aşk dedikodularına karımıştı ama kimdi bu yarışmacı?



9

"Bu yaz uzun boylu bir beyle evleneceğim" açıklamasını yapan Bülent Ersoy, 2007'nin yazında Armağan Uzun'la İzmir'de dünya evine girdi.



10

Fakat 1 yıl sonra sonra bu evlilik de Armağan Uzun'un ihanetiyle sona erdi. Hem de düğünden 20 gün sonra! İşte bu noktadan sonra yapılan açıklamalar da oldukça ilginç. Bülent Ersoy'un kayınvalidesi Nurdan Hanım, olayları Vatan Gazetesi'ne yaptığı açıklama: "Ayrılmalarını istemiyorum, oğlum da istemiyor. Ben oğluma da eşine de hak veriyorum. Çünkü Armağan, evlendikleri günden beri Bülent Hanım'la birlikte olmadı, karı-koca ilişkisi yaşamadılar. Oğlum kendisini hazır hissetmiyordu. Bülent Hanım'dan sadece hoşlanıyordu. Yaşı küçük olduğu için hemen evlendi. Bize sürekli hediyeler alıyor, en son bana pırlanta yüzük getirdi. Ayrıca İzmir'de benim üzerime bir ev satın aldı ve oğlumun kullandığı Mercedes'i de benim üstüme yaptı."



11

Armağan Uzun ise yıllar sonra kafaları karıştıran bambaşka açıklamalarda bulunmuştu: "Bülent Ersoy ile yarışmada tanıştım. Benden hemen etkilendi. ‘Sana 10 puan verilmez mi’ diyerek ilk canlı performansımda bana 10 puan verdi. Daha sonra kim olduğunu bilmediği biri beni telefonla aradı, ‘Bülent Hanım senden elektrik alıyor. Sen ne düşünüyorsun’ diye sordu. O an çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu kişi daha sonra yine aradı. ‘Bülent Hanım seninle birlikte olmak istiyor. İyi düşün kabul et. Etmezsen sen bilirsin. Yarışmadan diskalifiye olursun. Piyasadan silinirsin’ gibisinden bir şeyler söyledi. O gün telefonda kitlenip kaldım ama sonra görüşmeyi kabul ettim. Çünkü arkamda öyle bir güç olmasını istedim. Sonuçta bu tarz yarışmalara katılanların hiçbirinin durumu iç acıçı değil. Bana albüm sözü verdi. Hemen evlenme teklif etti. 07.07.2007 tarihinde benimle evlenmezsen bu ilişki biter’ dedi. Bana müzik hayatımda gelecek vaat eden biri vardı karşımda.. Ya teklifini kabul edip iyi bir yere gelecek, ya da bu piyasadan silinecektim. Çaresizlikten evlenme teklifini kabul ettim ama daha sonra çok pişman oldum.”



12

Tüm bu olaylardan sonra 2018 yılında yayınlanan yeni Popstar yarışmasında Bülent Ersoy ile Armağan Uzun seneler sonra beraber sahneye çıktı.



13

Eski defterler kapatılmış, herkes kendi yoluna devam etmeye karar verdi. Armağan Uzun, 2013'te Duygu Hanım'la dünya evine girdi ve sahne çalışmalarına İzmir'de sürdürmeye başladı.



14

Cem Adler, Ersoy'dan sonra 1 defa daha evlendi ancak aradığı aşkı bulamadı. Üçüncü evliliğini de Pınar Hanım'la yaptı.



15



16



17



18

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR