Bülent Bölükbaşı: 'Fenerbahçe Deplasmanından Puanlarla Dönmek İstiyoruz'

Hes Kablo Kayserispor, ligin 27. haftasında yapacağı Fenerbahçe karşılaşması için çalışmalarına devam ediyor. Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı, Fenerbahçe karşılaşması öncesi açıklamalar yaptı.

02.06.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-17:53) Bülent Bölükbaşı: 'Fenerbahçe Deplasmanından Puanlarla Dönmek İstiyoruz'

Hes Kablo Kayserispor, ligin 27.haftasında misafir gideceği Fenerbahçe karşılaşması için hazırlıklarını Teknik Patron Robert Prosinecki liderliğinde yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

27.haftanın açılış karşılaşmasında 12 Haziran Cuma günü İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda saat 21.45’de yapılacak olan maç öncesi çalışmalarını 11 Haziran Perşembe günü sonlandıracak olan sarı-kırmızılılarda tek hedef lige bıraktığı yerden başlamak.

22 puanla ligde son basamakta olan sarı- kırmızılılar geriye kalan son 8 haftada lig düşme bölgesinden kurtulmayı planlıyor.

Hes Kablo Kayserispor Sportif Direktörü Bülent Bölükbaşı, "Lige kaldığımız yerden devam edeceğiz. Birbirinden önemli 8 maça çıkacağız. Bunlardan ilki olarak Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacağız. Hedefimiz puan veya puanlarla dönmek" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal