16.05.2020-21:29 (Son Güncelleme:26.04.2024-00:59)


1

Bir baba ve iki çocuğunun birlikte ahşap masa yaparken ki hallerinin resmedildiği görselde birkaç yaramaz misafir bulunuyor. Resimde saklanmayı çok iyi başarmış bir kelebek, bir ördek ve bir yarasa var. Fillerin resmedildiği bir diğer görselde bu kez minik bir kalp gizlenmiş. Lolipopu görebilen oldu mu? Peki bu davetsiz misafirler nerede? İşte cevabı...



2

Sosyal medyada sıkça karşılaştığımız, karmaşıklığı karşısında deliye döndüğümüz görsellerin aslında zihin sağlığımız için faydalı olduğu düşünülüyor. Az sonra göreceğiniz resimler bunlardan yalnızca birkaçı. Gelin biraz beyin jimnastiği yapalım. Görseldeki kelebek, yarasa ve ördeği görebiliyor musunuz?



3

Hala bulamadınız mı? Öyleyse biz size biraz yardımcı olalım. Köpeğin bacaklarının arası ve çekiç, ortaya 'Ajan Ördek'i çıkarmış. Bu işte iyi olduğu kesin.



4

Siz belki de buldunuz ama bulamayanlar için biz yine de gösterelim. Karşınızda saklambaç oyununu çok iyi benimsemiş bir yarasa. Tebrik etmek gerek doğrusu.



5

Bakın minik kelebek de buradaymış. Gizlenme üzerine hünerlerini sergilerken hiç de uğraşmış gibi görünmüyor.



6

Bu aile bulmacası kolay geldi diyorsanız bir de bunu deneyin. Gözlerim şaşı oluyordu bulana kadar.



7

Bulabildiniz mi? Biraz daha dikkatli bakın. Yaklaş, yaklaş... Bakın minik kalp nereye gizlenmiş.



8

Ajanlarımızdan daha ajan takipçilerimiz için biraz daha karmaşık bir görsel seçelim istedik. Bu görseldeki lolipopu görebilen parmak kaldırsın.



9

Bulana kadar kaşlarımı o kadar çok çatmışım ki ağrıyorlar. Neyse ki Hatice'ye değil neticeye bakıyoruz. Bu kez ajanımız bir lolipoptu lakin bizim gibi şahin gözlülerden o da kaçamadı. Şansına küs lolipop.



10

Pekala gerçek ajanlara gerçek bir ajan sorusu. Resimdeki kurbağayı görebiliyor musunuz? Hadi bu da size ev ödevi olsun. İyi eğlenceler :)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR