05.05.2020-09:07 (Son Güncelleme:28.03.2024-17:42)


1

Bu Haftanın Ücretsiz Udemy Kursları

Bu Haftanın Ücretsiz Udemy Kursları

Coronavirüs salgını döneminde evde vaktinizi bir şeyler öğrenmeye ayırmak ve verimli vakit geçirmek istiyorsanız bir kurs edinmek mantıklı olabilir. Biz de sizin için bu hafta içerisinde kısa bir süre ücretsiz olarak belirlenmiş Udemy kurslarını derledik. Farklı kurslar da ücretsiz olduğunda liste güncellenecektir.



2

R programlama kursu

R programlama kursu

R, özellikle istatistik ve veri bilimi alanlarında kullanılan açık kaynak bir dildir. R dili ile makine öğrenmesi ve derin öğrenme gibi alanlarda da çalışma yapılabilmektedir. Elinizde bulunan herhangi bir veriyi işlemek, anlamı hale getirmek ve görselleştirmek istiyorsanız bu kursa ücretsiz kayıt olabilirsiniz.



3

Mühendisler İçin İş ve Zaman Planlama Kursu

Mühendisler İçin İş ve Zaman Planlama Kursu

İş ve zaman planlama özellikle üretim mühendisleri için en önemli kavramlardır. Kendi şirketinizi kurarak yurt dışına ürün satmak istiyorsanız iş ve zaman planlama konusunda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Ayrıca çalıştığınız şirkette ekip lideriyseniz işinizi daha verimli bir şekilde sürdürmek isteyebilirsiniz. Mühendislik alanında daha verimli çalışarak kariyerinizde üst noktalara erişmek istiyorsanız bu kursa ücretsiz kayıt olabilirsiniz.



4

İleri Seviye CSS3 Kursu

İleri Seviye CSS3 Kursu

Web geliştirmeyi ya da web teknolojilerini öğrenmeyi istiyorsanız CSS3 gibi bir yapıyı öğrenmekle işe başlayabilirsiniz. Hazırlayacağınız web yazılımlarını HTML vs CSS ile daha kullanışlı ve göze hitap eder hale getirebilirsiniz. Kursa üye olmak istiyorsanız bu kursa ücretsiz kayıt olabilirsiniz.



5

Psikoloji Kursu

Psikoloji Kursu

Psikoloji, bilindiğinde gerek bireysel anlamda gerekse de hizmet sektöründe kullanışlı bir alan olarak karşımıza çıkıyor. Psikolojiye ilgi duyan ya da bu alanda ön bilgi sahibi oalrak kariyer yapmak isteyenler bu kursa ücretsiz kayıt olabilirsiniz.



6

AWS Certified Solutions Architect Kursu

AWS Certified Solutions Architect Kursu

AWS(Amazon Web Services) dünyanın en kapsamlı bulut hizmetlerinden biridir. Kullandığınız servislerin maliyetlerini düşürmek için ve daha iyi bir şekilde yönetmek için AWS kullanabilirsiniz. Bulut bilişim alanında kendinizi geliştirmek ve iş imkanınızı artırmak için AWS Certified Solutions Architect kursuna kayıt olabilirsiniz.



7

Finansal Okur Yazarlık Kursu

Finansal Okur Yazarlık Kursu

Ekonomiye dair bir şeyler öğrenmek ve bu alanda bilinçli bir birey olmayı kim istemez? Bunu nasıl başaracağınızı bilmiyorsanız bu kurs size yardımcı olabilir. Bu kursa da Udemy üzerinden ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR