06.06.2020-14:51 (Son Güncelleme:29.03.2024-03:42)


1

Uzmanlar uykunun süresi kadar kalitesinde önemli olduğunu söylüyor. Peki, daha rahat bir uyku için hangi doğal yağları kullanabilirsiniz? Hangi doğal yağlar uyumaya yardımcı? Kaliteli bir uyku için kullanabileceğiniz doğal yağları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...



2

Ada Çayı Yağı

Ada Çayı Yağı

Stresi azaltma özelliğiyle bilinen adaçayı yağı, sizi rahat bir uykuya hazırlar.



3

Kedi Otu Yağı

Kedi Otu Yağı

Kediotu yağının kokusu pekte güzel değil ancak kediotu yağı rahatlamanıza yardımcı olur. Eğer çok rahatsız olursanız kediotu yağını başka yağlarla karıştırıp kokusunu bastırabilirsiniz.



4

Portakal Çiçeği Yağı

Portakal Çiçeği Yağı

Günümüzde çoğu parfümün içeriğinde bulunan portakal çiçeği yağının hipertansiyon sorununa iyi geliyor. Portakal çiçeği yağı ile kaliteli bir uyku uyuyabilirsiniz.



5

Lavanta Yağı

Lavanta Yağı

Lavanta, vücuttaki gerginliği azaltmaya yardımcı olması ve kasları rahatlatmasıyla bilinin. İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre yatak odasında lavanta yağı kullanan kişilerin, kullanmayanlara oranla yüzde 20 daha iyi uyudukları gözlemlenmiş.



6

Roman Papatyası Yağı

Roman Papatyası Yağı

Papatya çayı rahat bir uyku sağladığı gibi yağıda uyku konusunda oldukça başarılı. Uyku kalitenizi artırmak için roman papatya yağı kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR