Bryan Mbeumo Kimdir? Bryan Mbeumo Kime Transfer Oluyor?

Süper Lig'in dört devi; Galatasaray, Beşiktaş,Trabzonspor ve Fenerbahçe 19 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Bryan Mbeumo için teklifte bulundu. Peki Mbeumo kimdir, kime transfer oluyor? Ayrıntılar haberimizde.

28.05.2019-19:25 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-18:58)

Spor Toto Süper Lig'in sona ermesi ile birlikte yeni sezon öncesinde transfer haberleri art arda gelmeye başladı.

SÜPER LİG'DEN 6 TAKIM TEKLİFTE BULUNDU  

Süper Lig'in 6 büyük ekibi; Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor,Kayserispor, Kasımpaşa ve Fenerbahçe ise yeni sezon öncesinde aynı futbolcunun peşine düştü. 6 takım da Fransa'nın Troyes takımında forma giyen 19'luk yıldız Bryan Mbeumo için teklifte bulundu. 

OYUNCUNUN MENAJERİ DUYURDU  

Gelişmeyi oyuncunun menejeri Barış Arı duyurdu. Barış Arı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bryan Mbeumo için Türkiye'den 6 takım teklif yaptı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Kayserispor ve Kasımpaşa tekliflerini yaptı. Oyuncu cephesi Türkiye'den bir kulüple anlaştı kulübü ve diğer takım teklifleri transferin sonucunu belirleyecek." ifadelerini kullandı.

MBUEMO KİMDİR?

Fransa'nın Troyes takımında forma giyen Bryan Mbeumo henüz 19 yaşında. Orta sahada mücadele veren genç futbolcu, 41 maça çıkarken 11 gol 4 asist ile oynamayı başardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal